22.07.2012 21:35

Lietuvieši plūc laurus "Baltic Open" galvenajā maršrutā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Lietuvieši plūc laurus "Baltic Open" galvenajā maršrutā Publicitātes foto

Svētdien ar sacensībām galvenajā 13. maršrutā par "Citadeles balvu" Jauno jātnieku skolā Inčukalna "Zustrenēs" noslēgušās triju dienu jāšanas sporta sacensības "Baltic Open".

 

 

 

Sacensībās ar šķēršļiem līdz 135 cm augstumā dubultuzvaru svinēja Lietuvas jātnieki Andrus Petrovs ar zirgu Contendro II un Zigmants Šarka ar zirgu Aru. Labākais no Latvijas sportistiem bija Limbažu jātnieku kluba pārstāvis Kristaps Neretnieks ar Caramsin – viņam trešā pozīcija.

Ceturto un piekto vietu ieņēma viesi no Igaunijas. Pamatsacensībās nekļūdīgi startēja arī Mārupes novada ZS "Lielceri" komandu pārstāvošais Andis Vārna ar Leridia un Tija Alīse Jurjāne no Garkalnes novada ar Lord Picasso, taču pārlēkšanā viņiem tik labi neveicās – attiecīgi sestā un septītā vieta.

"Baltic Open" trešajā dienā notika sacensības vēl vairākos maršrutos. 10A maršrutā amatieriem (šķēršļi līdz 115 cm) otrajā vietā ierindojās Olga Šellere ar Atreju no Baldonas novada sporta kluba "Telfas". 10B maršrutā jātniekiem līdz 16 gadu vecumam (110 cm) otrā bija Patrīcija Kokina ar Vimbldonu no ZS Lielceri" un trešā – Sabīne Siliņa ar Kalgari no Ķekavas novada jātnieku sporta kluba "Mežstrazdiņi".

10C maršrutā 5–6 gadus veciem zirgiem (120 cm) otro un ceturto vietu izcīnīja Ģirts Bricis no Babītes novada ar zirgiem Audi un Barri, bet 12 maršrutā (125 cm) labākā no Latvijas sportistiem bija Inčukalna Jauno jātnieku skolas pārstāve Maira Leja ar Parnell Arguss – viņai ceturtā vieta.