18.04.2017 13:34

Latvijas junioru florbola izlasē četri ulbrokieši, trīs ķekavieši

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Latvijas junioru florbola izlasē četri ulbrokieši, trīs ķekavieši Latvijas Florbola savienība

Latvijas U-19 florbola vīriešu valstsvienības treneri paziņojuši tos 20 florbolistus, kuri maija sākumā Zviedrijas pilsētā Vekšē cīnīsies pasaules junioru čempionātā. Vislielākā pārstāvniecība komandā ir Latvijas čempionvienībai ""Triobet"/Ulbroka".

Junioru izlases sastāvā iekļauti divi vārtsargi, septiņi aizsardzības spēlētāji un 11 uzbrucēji. Viņu vidū ir četri nesen par Latvijas čempioniem kļuvušie Ulbrokas kluba spēlētāji – vārtsargs Emīls Ērglis, aizsargs Ulvis Mētra un uzbrucēji Kristers Eglītis un Emīls Birķis, liecina Latvijas Florbola savienības informācija.

Divi florbolisti junioru izlasē pārstāvēs "Ķekavas" klubu – tie ir aizsargi Ralfs Orste un Renāts Degins. Valstsvienībā spēlēs arī ķekavietis Klāvs Ozoliņš, kurš šosezon spēlēja Somijas kluba "SC Classic" sastāvā.

Pasaules junioru čempionāts florbolā notiks no 3. līdz 7. maijam. Latvijas komanda galvenā trenera Aināra Juškēviča vadībā spēlēs A divīzijas B grupā, kur tās pretinieki spēļu secībā būs Čehijas, Šveices un Polijas florbolisti. Līdz atbildīgajam turnīram mūsu jaunajiem florbolistiem vēl paredzētas treniņnometnes un atsevišķi treniņi, kā arī pārbaudes spēles.