12.04.2017 15:58

Sestdien Ādažos norisināsies MTB velomaratons

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Sestdien Ādažos norisināsies MTB velomaratons Laima Jātniece

15. aprīlī Ādažu novadā notiks MTB velomaratona sacensības, kurās aicināti piedalīties gan rūdīti profesionāļi, gan ikviens cits interesents un riteņbraukšanas entuziasts, kā arī paši mazākie velocienītāji.

Sacensības paredzētas tautas distancē un sporta distancē (20-30 km), kā arī jauniešu distancē (10-15 km) un bērnu distancēs Ādažu stadionā (400-800 m). Tautas distances veikšanas laika limits – divas stundas, informēja novada pašvaldībā.

Sacensību centrs un starta vieta – Ādažu vidusskolas teritorija Gaujas ielā. Ikviens var piedalīties bez maksas. Sacensību numuri dalībniekiem tiks izsniegti sacensību dienā reģistrācijas punktā. Dalībniekiem, kuri ierodas bez iepriekšējās pieteikšanās, organizatori negarantē pilnu servisu.

Reģistrācija sacensību dienā notiks no plkst.9.30 līdz 10.30 bērnu startam un no plkst. 9.30 līdz 11.30 maratona startam.

Sacensības organizē Ādažu novada domes Sporta daļa sadarbībā ar biedrību "ĀdažiVelo" un "ZZK". Sacensību vietā ikvienam velo entuziastam būs pieejams velosipēdu serviss.