12.04.2017 13:30

Carnikavas un Saulkalnes florbolisti sekmīgi sāk Rīgas čempionāta "play off" turnīru

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Carnikavas un Saulkalnes florbolisti sekmīgi sāk Rīgas čempionāta "play off" turnīru Latvijas Florbola savienība

Pirmajās Rīgas atklātā florbola čempionāta astotdaļfināla spēlēs uzvaras viesos izcīnījuši Carnikavas un Saulkalnes florbola klubi. Veiksmīgākais no Pierīgas klubiem pamatturnīrā – FK "Ikšķile" – jau garantējis vietu ceturtdaļfinālā.

Rīgas čempionāta regulārajā sezonā Ikšķiles klubs finišēja trešajā vietā un līdz ar pirmo divu īpašniekiem "Nūjas.lv" un "JeNo" florbolistiem ieguva automātisko ceļazīmi uz ceturtdaļfinālu. Par piecām citām vietām labāko astoņniekā izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā sacenšas pārējās desmit komandas, arī Saulkalnes (5.v.) un Carnikavas (6.v.) florbolisti.

Saulkalnes klubs tikās ar pēdējās 13. vietas īpašniekiem "Jagerteam" un svinēja uzvaru 5:1. Līdz pirmās trešdaļas vidum rezultāts bija līdzīgs (1:1), taču turpinājumā vārtus guva tikai viesi, tajā skaitā divus – Kārlis Bernauts. Atbildes spēle paredzēta 18. aprīlī Salaspilī.

Carnikavieši izbraukuma spēlē pret FK "Blice" guva trīs vārtus pirmajās septiņās minūtēs, vēlāk panāca arī 4:1, taču otrā perioda izskaņā pamanījās ielaist divus vārtus deviņu sekunžu laikā (4:3). Pēdējā trešdaļā Carnikavas florbolisti nosargāja savu cietoksni neskartu un paši iemeta divus golus – 6:3. Ivo Videjus izcēlās ar diviem precīziem metieniem un divām rezultatīvām piespēlēm, divi vārti arī Mareka Vaiskoviča kontā. Atbildes mačs jau ceturtdien plkst. 21.15 Carnikavā.