20.07.2012 18:28

Jātniekam Bricim divas godalgotās vietas "Baltic Open" pirmajā dienā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ģirts Bricis Ģirts Bricis Krišjānis Grantiņš

Sacensībās Jauno jātnieku skolā Inčukalna "Zustrenēs" Latvijas sportistiem sīvu konkurenci izrāda viesi no Igaunijas un Lietuvas.

 

 

"Baltic Open" pirmajā dienā sacensības notika piecos maršrutos, un vienā no tiem uzvarēja Ģirts Bricis no Babītes novada ar zirgu Emilie Jolie. Trešajā maršrutā ar 120 cm augstiem šķēršļiem viņi distanci veica bez kļūdām gan pamatsacensībās, gan pārlēkšanā.

Otro un trešo vietu ieņēma jātnieki no Lietuvas, ceturtajā ierindojās "laukuma saimniece" Maira Leja no Inčukalna Jauno jātnieku skolas ar Talisman Pikabello, piektajā – mārupietis Andis Vārna ar Hope un sestajā – Maira Leja ar Parnell Arguss.

Otro godalgoto vietu Ģ. Bricis izcīnīja maršrutā 1C (105/115 cm augsti šķēršļi), kur kopā ar Barri ieņēma otro vietu. Trešais bija Andis Vārna ar Coradina, ceturtais – vēlreiz Bricis ar Audi.

Dienas galvenajā ceturtajā maršrutā (125 cm augsti šķēršļi) pirmās četras vietas ieņēma Igaunijas un Lietuvas pārstāvji, piektā bija Tatjana Rezņuka ar zirgu Carletta no Ķekavas novada jātnieku sporta kluba "Mežstradiņi".

Citos maršrutos jauniešiem uzvarēja Olga Šellere ar Prestižu no Baldones jātnieku kluba "Telfas", talseniece Sidnija Freimane ar La Valetta un lietuvietis Kristups Petraitis ar Aladinu.

Sacensības Inčukalnā turpināsies sestdien un svētdien.