26.03.2017 20:35

Ulbrokas florbolisti izlīdzina rezultātu pusfinālā, Babīte iekļūst finālā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ulbrokas florbolisti izlīdzina rezultātu pusfinālā, Babīte iekļūst finālā Latvijas Florbola savienība

Svētdiena bija veiksmīga diena Pierīgas florbola klubiem. Virslīgas pusfināla ceturtajā spēlē "Triobet"/Ulbrokas florbolisti atstāja "sausā" florbola klubu "Valmiera" un otro reizi panāca izlīdzinājumu sērijā, bet "RSU/Babīte" nodrošināja vietu pirmās līgas finālā.

Divas dienas pēc otrā zaudējuma "Triobet"/Ulbrokas florbolisti atkal devās uz Valmieru un atšķirībā no iepriekšējā mača iegūto pārsvaru nosargāja. Pirmajā trešdaļā viesi guva vienus vārtus, otrajā – divus, bet trešajā – vēl trīs, turklāt pēdējos divus golus iemeta tukšos vārtos – 6:0.

Ar četriem precīziem metieniem izcēlās Kaspars Šķēls, trīs rezultativitātes punktus nopelnīja Kristers Eglītis (1+2), bet par labāko spēlētāju komandā atzina vārtsargu Ivaru Dišereitu, kurš atvairīja visus 37 metienus. Rezultāts sērijā līdz četrām uzvarām atkal kļuvis neizšķirts 2:2, piektā spēle paredzēta 1. aprīlī Ulbrokā.


Latvijas pirmās līgas pusfināla sērijas ceturto spēli "RSU/Babīte" un "Ogres vilki" aizvadīja Ogrē – un dramatiskā cīņā viesi guva trešo uzvaru, kas viņiem nodrošināja ceļazīmi uz finālu. Līdz pirmās trešdaļas vidum "vilki" bija panākuši 3:0 pārsvaru un saglabāja to līdz otrā perioda galotnei, kad Babītes florbolisti divus vārtus atguva.

Piecarpus minūtes līdz pamatlaika beigām viesiem beidzot arī izdevās izlīdzināt rezultātu, taču drīz pēc tam atkal nonāca zaudētājos (3:4). 51 sekundi līdz beigām "RSU/Babīte" komandai tomēr vēlreiz izdevās panākt līdzsvaru, bet papildlaika otrajā minūtē arī gūt uzvaras vārtus – 5:4. Pēdējos divus precīzos metienus izdarīja Rihards Dainis un Kaspars Vasaraudzis.

Finālspēle, kurā "RSU/Babīte" komanda tiksies ar Jelgavas novada florbola klubu "JeNo", paredzēta 2. aprīlī Lielvārdē.