15.03.2017 08:09

"RSU/Babītes" florbolisti vinnē izšķirošo spēli un iekļūst pusfinālā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"RSU/Babītes" florbolisti vinnē izšķirošo spēli un iekļūst pusfinālā arhīvs

Latvijas florbola pirmās līgas čempionāta pusfinālā iekļuvuši "RSU/Babītes" florbolisti, kuri otrdien vakarā savās mājās Spuņciemā ceturtdaļfināla sērijas izšķirošajā piektajā spēlē uzvarēja Latvijas Universitātes/florbola skolas "Masters" komandu.

Kā izrādījās, izšķirošie notikumi šajā cīņā risinājās jau pirmās trešdaļas vidū, kad laukuma saimnieki nepilnu sešu minūšu laikā guva trīs vārtus, turklāt divus no tiem – 25 sekunžu laikā. Otrajā periodā pretinieki vienus vārtus atguva un trešās trešdaļas sākumā samazināja starpību līdz minimumam, taču drīz pēc tam Bertrams Kalējs guva savus otros vārtus spēlē, realizējot skaitlisko vairākumu, un atjaunoja divu vārtu pārsvaru – 4:2 spēlē un 3:2 sērijā.

"RSU/Babītes" florbolisti ceturtdaļfināla sērijas pirmajā spēlē bija uzvarējuši 5:3, otrajā un trešajā piedzīvoja zaudējumus 6:10 un 7:8 pagarinājumā, bet ceturtajā līdz ar panākumu 5:4 panāca izlīdzinājumu.

Pusfinālā Babītes komanda, kas pirmās līgas pamatturnīrā finišēja otrajā vietā, tiksies ar florbola klubu "Ogres vilki", kas ieņēma trešo vietu. Abās šīs sezonas savstarpējās spēlēs vinnēja "RSU/Babītes" florbolisti – 10:9 un 7:3. Pusfināla pirmās divas spēles paredzētas jau 18. un 19. martā.