10.03.2017 09:52

FK "Ķekava" florbolistes atstāj "Rīgas lauvas" ārpus izslēgšanas turnīra

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FK "Ķekava" florbolistes atstāj "Rīgas lauvas" ārpus izslēgšanas turnīra www.floorball.org

Divas spēles pirms Latvijas dāmu florbola virslīgas čempionāta pamatturnīra beigām noskaidrojušās visas četras pusfināla dalībnieces. Tas kļuva zināms pēc florbola kluba "Ķekava" uzvaras pār pēdējā vietā esošajām "Rīgas lauvām".

Ceturtdienas spēlē pēc divām trešdaļām rīdzinieces vēl bija vadībā 3:1, taču pēdējā periodā Ķekavas kluba spēlētājās pilnībā dominēja laukumā, gūstot sešus vārtus pēc kārtas un nosargājot uzvaru 7:4. Pa diviem vārtiem ķekavietēm guva Paula Brunovska un Alīna Logina.

Sestdien notiks pēdējās divas virslīgas regulārās sezonas spēles, tajā skaitā FK "Ķekava" un "Ķekavas Bulldogs" ceturtais savstarpējais mačs plkst. 16.00 Ķekavas sporta klubā. Taču jau šobrīd ir zināmas ne vien visas četras pusfināla dalībnieces, bet arī pusfināla pāri.

Pamatturnīra uzvarētājas un pašreizējās valsts čempiones Kocēnu "Rubenes" florbolistes (46 punkti) tiksies ar ceturtās vietas ieguvējām "Ķekavas Bulldogs" (16 p.), bet otrā pusfinālā, tāpat kā pērn, sacentīsies FK "NND" (31 p.) un FK "Ķekava" (22 p.). Izslēgšanas turnīra pirmās spēles paredzētas 18. un 19. martā.