08.03.2017 12:56

Aicina uz Siguldas Pilsētas trases ziemas sezonas noslēguma festivālu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Aicina uz Siguldas Pilsētas trases ziemas sezonas noslēguma festivālu www.infoski.lv

Sestdien, 11. martā, Siguldas Pilsētas trasē notiks sacensībās kalnu slēpošanā un snovbordā "Siguldas kauss 2017", kas plānotas kā noslēdzošais ziemas sezonas sporta pasākums un pulcēs mazus un lielus sportistus un līdzjutējus. Sacensībās aicināti piedalīties gan pieredzējuši slēpotāji un seniori, gan mazie slēpotāji no sešu gadu vecuma.

Paralēli sacensībām uz mazā kalna notiks Siguldas Pilsētas trases instruktoru organizētās stafetes, kurās sportotāji iemaņas varēs pārbaudīt vairākās atraktīvās disciplīnās – slalomā komandai, individuālajā slalomā atmuguriskā slēpojumā un slalomā ar veiklības elementiem.

Pasākuma apmeklētājiem būs pieejams arī kafejnīcas "Finišs" kulinārais piedāvājums – gardēži varēs baudīt uz ugunskura vārītu brieža gaļas zupu, brieža gaļas salami picu un dažādus karstos dzērienus.

"Siguldas kauss" var lepoties ar vairākus desmitus gadu senu vēsturi. Sacensības pirmo reizi pulcēja kalnu slēpotājus 1969. gadā, un kopš tā laika ir bijis populārs un apmeklēts ziemas sporta pasākums ne vien Siguldas, bet arī visas Latvijas mērogā.