28.02.2017 14:04

Ādažu džudisti no Igaunijas pārveduši duci medaļu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ādažu džudisti no Igaunijas pārveduši duci medaļu vorukevad.ee

Igaunijas pilsētā Viru aizvadīts starptautisks džudo turnīrs "Võru Kevad Judo Tournament", kas U-18 vecuma grupas sportistiem ir viens no atlases posmiem dalībai Eiropas meistarsacīkstēs. Latviju turnīrā pārstāvēja gandrīz 200 sportistu, no tiem arī 22 Ādažu bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēkņi.

Igaunijā ādažnieki dažādās vecuma grupās izcīnīja 12 medaļas – trīs pirmās, četras otrās un piecas trešās vietas. To skaitā arī piecas godalgas jau piminētajā vecākajā U-18 grupā. Par sacensību uzvarētāju kļuva Elīza Marija Jevstigņejeva, otrās vietas ieguva Vineta Alksne un Dārta Smildziņa un trešās – Keita Leitone un Andrejs Rižovs.

Startējot jaunākās vecuma grupās, Ādažu BJSS komandai vēl zelta medaļu izcīnīja Artūrs Kiseļevskis un Vineta Alksne, sudrabu – Aleksejs Kulakovs un Rihards Taube, bet bronzu – Kristiana Kuzņecova, Keita Leitone un Elīza Marija Jevstigņejeva.

Divas godalgotas vietas Viru ieguva arī Siguldas džudo kluba pārstāvji – savās vecuma grupās trešās vietas ieguva Renārs Hans un Bruno Gailāns.