17.07.2012 12:21

Reģionālajai pašvaldības policijai sportiskākais priekšnieks

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Reģionālajai pašvaldības policijai sportiskākais priekšnieks Reģionālā pašvaldības policija

Pagājušās nedēļas nogalē Ādažos, atpūtas kompleksā "Leiputrija", notika Latvijas 9. pašvaldību policijas sporta svētki, kuros piedalījās arī Reģionālās pašvaldības policijas (RPP) pārstāvji.

 

 

RPP darbinieki startēja sacensībās volejbolā, futbolā, basketbolā, virves vilkšanā, makšķerēšanā un stafetē, kā arī basketbola soda metienos, florbolā sitienos uz precizitāti, šautriņu mešanā un orientēšanās 5 km skrējienā. Godalgotas vietas tika iegūtas makšķerēšanā, orientēšanās skrējienā, virves vilkšanā un basketbola soda metienos.

Savukārt RPP priekšnieks Māris Bomiņš izcīnīja pirmo vietu priekšnieku sacensībās un tika atzīts par sportiskāko pašvaldību policiju priekšnieku. Šajās sacensībās bija iekļauts vēdera preses vingrinājuma izpildījums minūtē, kā arī zābaka mešana tālumā un šaušana.

Sporta svētkos piedalījās aptuveni trīs simti pašvaldības policijas darbinieku arī no Rīgas, Jelgavas, Ogres, Liepājas un Daugavpils. Pirmo vietu un lielāko kausu izcīnīja Rīgas pašvaldības policijas darbinieki.