16.02.2017 11:15

Svētdien Salaspilī kļūs zināmi Latvijas čempioni frisbijā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Svētdien Salaspilī kļūs zināmi Latvijas čempioni frisbijā Latvijas Frisbija federācija

Nedēļas nogalē Salaspils sporta namā tiks kronēti jaunie Latvijas telpu frisbija čempioni. Dāmu fināls paredzēts svētdien plkst. 15.30, bet vīru izšķirošā cīņa – plkst. 16.30. Galveno favorītu skaitā būs mājinieki salaspilieši.

Šogad Latvijas čempionātā startēs 16 komandas – desmit vīriešu un sešas dāmu turnīrā. Sacensības aizritēs pēc izslēgšanas turnīra principiem, kur zaudējumu piedzīvojusī komanda izstājas no tālākas cīņas. Spēļu grafiks un turnīra "siets" sastādīts, ņemot vērā nesen finišējušās Latvijas Frisbija līgas rezultātus – rangā zemāk esošās komandas sāks ar pirmo kārtu, bet labākās pievienosies tikai no pusfināla.

Turnīrs sāksies sestdien plkst. 10.30 ar "Salaspils Jr" un "Sirocco Ultimate" vīru komandu spēli, bet plkst. 12.00 pirmās kārtas spēli pret Ventspils frisbija klubu aizvadīs "Salaspils Jr" meitenes. Pēdējo triju gadu Latvijas Frisbija līgas čempioni un arī pašreizējie Latvijas čempioni "Salaspils WT" frisbijisti pusfināla spēli aizvadīs svētdien plkst. 11.15.

Kā vēsta turnīra rīkotāji, ieeja uz spēlēm būs par brīvu, turklāt maču tiešraides būs iespējams vērot Latvijas Frisbija federācijas youtube kanālā.