09.02.2017 12:32

Inčukalna "koijoti" uzvar Saulkrastos, Saulkalnei divi zaudējumi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Inčukalna "koijoti" uzvar Saulkrastos, Saulkalnei divi zaudējumi SK "Coyote"

Divu Pierīgas florbola klubu savstarpējā spēlē Latvijas otrās līgas turnīrā Saulkrastos mājinieki piekāpušies Inčukalna sporta kluba "Coyote" florbolistiem. Divas neveiksmes Latvijas pirmās līgas turnīrā un Rīgas čempionātā piedzīvojis florbola klubs "Saulkalne".

Trešdienas spēlē Saulkrastos izšķirošā izrādījās otrā trešdaļa, ko laukuma saimnieki sāka, kad rezultāts vēl bija 2:4, bet beidza, kad bija jau 4:11. Turpinājumā "koijotu" pārsvars saruka līdz četriem vārtiem, tomēr viņu uzvara netika nopietni apdraudēta – 14:9 Inčukalna kluba labā.

Saulkrastiešu rindās ar četriem precīziem metieniem izcēlās Lauris Ozoliņš, bet "Coyote" sastāvā atkal lielisks bija Latvijas otrās līgas rezultatīvākais spēlētājs Jānis Levanovičs – šoreiz viņa kontā pieci gūti vārti un četras rezultatīvas piespēles, bet sezonas 14 mačos kopā 59 punkti (41+18).

SK "Coyote" ar 26 punktiem 14 spēlēs Centra grupas turnīra tabulā ieņem trešo vietu, par trim punktiem atpaliekot no "Ķekavas Bulldogs" florbolistiem, kuriem vēl spēle rezervē (līderi ar 33 punktiem ir "Tērvete"). Savukārt Saulkrastu komanda, kas sezonas priekšpēdējā spēlē piedzīvoja jau septīto zaudējumu pēc kārtas, ar 9 punktiem ir priekšpēdējā astotajā vietā. Izslēgšanas turnīram kvalificēsies četras labākās komandas.


Divas spēles ar dažādiem "scenārijiem" divu dienu laikā divos dažādos turnīros aizvadījis florbola klubs "Saulkalne" – diemžēl abas beidzās ar zaudējumiem. Otrdien Salaspilī Latvijas pirmās līgas turnīra cīņā pret Kuldīgas komandu mājinieki bija vadībā vēl piecas minūtes līdz beigām, taču ielaida divus vārtus pusminūtes laikā un zaudēja 4:5 (divus vārtus guva Aleksandrs Mahortovs). Šajā turnīrā trīs kārtas līdz finišam Saulkalnes florbolisti saglabā priekšpēdējo 12. vietu.

Savukārt trešdien Rīgas čempionāta spēlē pret pēdējā vietā esošo "DTG" vienību Salaspils novada florbolisti pēc divām trešdaļām zaudēja vēl tikai 2:5, bet beigās piedzīvoja sagrāvi 3:12 (divi precīzi metieni Raitim Cimermanim). Tabulā "Saulkalne" ir piektajā vietā vienu pozīciju aiz FK "Ikšķile". Devītajā vietā šajā turnīrā ir Carnikavas florbola klubs.