07.02.2017 11:48

Ādažu sporta skolas džudistiem četras medaļas Latvijas junioru čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ādažu sporta skolas džudistiem četras medaļas Latvijas junioru čempionātā Latvijas Džudo federācija un Ādažu BJSS

Nedēļas nogalē notikušajā Latvijas atklātajā junioru (U-21) čempionātā džudo pirmo vietu komandu vērtējumā izcīnījuši Ādažu bērnu un jaunatnes sporta skolas pārstāvji, kuri ieguva trīs zelta un vienu sudraba godalgu.

Šogad turnīrā piedalījās 87 džudisti no Latvijas un Lietuvas. Pirmo reizi sacensības norisinājās arī juniorēm, un trīs trenera Leonīda Kuzņecova audzēknes kļuva par medaļu ieguvējām. Svara kategorijā līdz 52 kilogramiem pirmās divas vietas izcīnīja Aiga Anita Bērziņa un Elīza Jevstignejeva, bet kategorijā līdz 57 kg par čempioni kļuva Vineta Alksne.

Savukārt puišu sacensībās lielākos panākumus guva Uldis Nartišs no Carnikavas, kurš palika nepārspēts svara kategorijā līdz 60 kilogramiem.

Vēl no Ādažu sporta skolas džudistiem trešo vietu ieguva Keita Leitone (57 kg), piekto – Raimonds Taube (50 kg) un Serafima Nazarova (63 kg) un septīto – Artjoms Ratnikovs (90 kg).

Tuvākajā laikā Pierīgā paredzēti divi jauniešu džudo turnīri. Jau šonedēļ, 11. un 12. Februārī, starptautiskas sacensības notiks Saulkrastu sporta centrā, bet 18. un 19. februārī – Siguldas 1. pamatskolas sporta kompleksā.