06.02.2017 14:16

Salaspils klubs nosargā Latvijas Frisbija līgas čempionu titulu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils klubs nosargā Latvijas Frisbija līgas čempionu titulu Latvijas Frisbija federācija

Svētdien Salaspils sporta namā ar mājinieku "Salaspils WT" komandas uzvaru noslēdzās Latvijas Frisbija līgas sezona. Salaspilieši turnīru noslēdza ar vēl diviem panākumiem, simtprocentīgu bilanci un trešo čempionu titulu pēc kārtas.

Pirms Frisbija līgas pēdējā posmā iespējas atņemt salaspiliešiem uzvarētāju titulu vēl bija "Flying Worms" komandai no Ventspils, kam līdzšinējās spēlēs bija tikai par vienu panākumu mazāk. Taču jau dienas pirmajā spēlē Salaspils frisbija spēlētāji ventspilniekus vinnēja 13:9, un intriga turnīra izskaņā izpalika.

Jau čempionu godā mājinieki ar 13:4 pieveica Valmieru, gūstot astoto uzvaru astoņās spēlēs un pirmo vietu kopvērtējumā jau trešo gadu pēc kārtas. Izšķirošajā spēlē par otro vietu "Flying Worms" zaudēja arī "Hardcore Ultimate" vienībai no Rīgas.

Vīriešu divīzijas otrajā grupā, kurā sacentās piecas rangā zemāk esošās komandas, "Salaspils Jr" komanda savās mājās piedzīvoja divus zaudējumu 7:13 pret "Ultimate Decision" un "Ogre Nightwatch" frisbijistiem un ar četrām uzvarām astoņās spēlēs ierindojās trešajā vietā grupā un astotajā vietā Frisbija līgas kopvērtējumā.

Savukārt "Salaspils Jr" meiteņu komanda sieviešu divīzijas pēdējā posmā Lielvārdē ar 3:13 zaudēja Ogres "Momentam", kas noslēgumā kļuva par Frisbija līgas čempionvienību, ar 13:7 uzvarēja turnīra pastarītes "Sirocco Ultimate Women" un ar 12:13 sīvā cīņā piekāpās Ventspils frisbija kluba komandai.

Turnīra noslēgumā salaspilietes ar trim uzvarām 11 spēlēs ierindojās sestajā vietā deviņu komandu konkurencē.