06.02.2017 11:32

Salaspils galda tenisisti paliek nepārspēti Pierīgas novadu turnīrā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils galda tenisisti paliek nepārspēti Pierīgas novadu turnīrā Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Otro gadu pēc kārtas un piekto reizi pēdējos sešos gados Pierīgas novadu sporta spēļu galda tenisa turnīrā triumfējusi Salaspils novada komanda. Tieši tāpat kā pērn, nākamās divas vietas kopvērtējumā ieņēma Stopiņu un Babītes novadu pārstāvji.

Galda tenisa turnīrs Ulbrokā bija pulcējis septiņu Pierīgas novadu komandas, bet galvenā cīņa, kā jau pēdējos gados ierasts, ritēja starp Salaspils sportistiem un mājiniekiem stopiņiešiem. Pirmajā posmā apakšgrupu turnīrus abas komandas pabeidza bez zaudējumiem, bet otrās vietas un tiesības piedalīties finālturnīrā par 1.-4. vietu ieguva arī Babītes un Baldones galda tenisisti.

Finālā uzvaru sēriju turpināja salaspilieši, kuri līdz ar to palika nepārspēti visos četros mačos. Uzvarētāju sastāvā spēlēja Jānis Lesničenoks, Reinis Kasparāns, Gints Eihmans un Kristīne Berežkova, liecina rīkotāju informācija.

Stopiņu novada komanda, piedzīvojusi vienīgo zaudējumu, ierindojās otrajā vietā, bet spēlēs par trešo vietu Babītes galda tenisisti uzvarēja baldoniešus. Tālākajās vietās ierindojās Mārupes, Ropažu un Ķekavas novadu komandas.

Jau ziņots, ka nedēļas nogalē notikušajās otrajās Pierīgas novadu sporta spēļu sacensībās – šaha turnīrā Salaspilī – pirmās trīs vietas ieguva Mālpils, Siguldas un Saulkrastu komandas. Plānots, ka sporta spēļu nākamā kārta notiks 25. februārī, kad Alauksta ezerā risināsies sacensības zemledus makšķerēšanā.