15.07.2012 19:14

”Saulkrastu kokteilī” triumfē Ivanovs un Vanags

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
”Saulkrastu kokteilī” triumfē Ivanovs un Vanags arhīvs

Tradicionālajā pludmales volejbola turnīrā piedalījās gandrīz visi Latvijas labākie spēlētāji, izņemot olimpiešus Aleksandru Samoilovu/Ruslanu Sorokinu un Mārtiņu Pļaviņu/Jāni Šmēdiņu.

 

 

Sporta un atpūtas centrā "Koklītes" notikušajā turnīrā uzvarēja Ingars Ivanovs un Toms Vanags. Finālā viņi divos setos ar 2:0 (21:18, 21:15) pārspēja divu pēdējo gadu čempionu Tomu Šmēdiņu pārī ar Edgaru Toču un nopelnīja 1500 eiro prēmiju.

Pirms diviem gadiem Saulkrastos Toms bija uzvarējis kopā ar Andri Krūmiņu, bet pirms gada – ar Arti Caicu.

Trešo vietu izcīnīja Austris un Ringolds Štāli, kuri kā divkārtējie "Saulkrastu kokteiļa" turnīra uzvarētāji (1997., 2007. gadā) bija saņēmuši īpašo uzaicinājumu jeb "wolrd card". Spēlē par trešo vietu viņi ar 2:1 (21:16, 17:21, 15:12) uzveica Gintu Antomu un Dāvi Nātriņu.

"Saulkrastu kokteiļa" ietvaros tradicionāli notika arī ielu basketbola turnīrs un izklaides pasākumi ar mūziķu un dīdžeju piedalīšanos.

Tostarp visi četri Latvijas pludmales volejbolisti, kuri turpina gatavoties olimpiskajām spēlēm Londonā, aizvadīja gadskārtējo "King of the Beach" turnīru. Par tā uzvarētāju kļuva Jānis Šmēdiņš, kurš, aizvadot viena seta spēles ar visiem trim pārējiem turnīra dalībniekiem, izcīnīja trīs uzvaras.