27.01.2017 12:58

Skeletonists Netlaus otrais abos trešās dienas treniņos pirms junioru pasaules čempionāta Siguldā

Autors  BNS
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Skeletonists Netlaus otrais abos trešās dienas treniņos pirms junioru pasaules čempionāta Siguldā arhīvs

Latvijas skeletonists Krists Netlaus piektdien bija otrs ātrākais abos trešās dienas treniņbraucienos pirms pasaules čempionāta junioriem, kas sestdien norisināsies Siguldas trasē, informēja organizatori.

Netlaus Siguldas trasi dienas pirmajā treniņbraucienā veica 51,35 sekundēs, kas bija otrs labākais rezultāts, bet ātrākais bija Pasaules kausa posmos veiksmīgi startējušais krievs Ņikita Tregubovs, kura rezultāts bija 51,12 sekundes.


Savukārt otrajā braucienā Netlaus trasi veica 51,53 sekundēs, bet ātrākais atkal bija Tregubovs, kurš bija par 0,28 sekundēm ātrāks.

Tikmēr Ivo Šteinbergs abos braucienos bija ceturtais, trasi veicot 51,92 un 51,66 sekundēs.

Savukārt Kristaps Zeila pirmajā braucienā ar 52,03 sekundēm bija sestais, bet otrajā braucienā latvietis trasi veica 52,12 sekundēs, kas bija septītais rezultāts.

Dāmām no Latvijas meitenēm labākos rezultātus uzrādīja Dārta Zunte, kura pirmajā treniņbraucienā bija trešā, bet otrajā ceturtā, trasi veicot attiecīgi 53,97 un 53,77 sekundēs.

Tikmēr Endija Tērauda pirmajā braucienā ar 54,29 sekundēm bija sestā, bet otrajā braucienā viņa trasi veica 54,38 sekundēs, kas bija devītais rezultāts.

Sacensības, kurās piedalīsies sportisti līdz 23 gadu vecumam, piedalīsies 14 valstu sportisti, Latviju pārstāvot Šteinbergam, Netlauam, Zeilam, Zuntei un Tēraudai. Latvijai īpaši lielas cerības uz augstu vietu ir vīru konkurencē, jo novembra beigās Siguldā Eiropas kausa sacensībās Šteinbergs un Netlaus guva dubultuzvaru. Juniorēm savainojuma dēļ novembrī nestartēja Tērauda, bet sezonas svarīgākajam startam viņa būs gatava.