24.01.2017 12:43

Trīs uzvaras Piņķos paver Olaines jaunajām futbolistēm ceļu uz medaļām

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Trīs uzvaras Piņķos paver Olaines jaunajām futbolistēm ceļu uz medaļām Latvijas Futbola federācija

Latvijas meiteņu telpu futbola čempionāta U-14 vecuma grupas turnīra otrajā posmā Babītes sporta kompleksā Piņķos trīs uzvaras trijās spēlēs izcīnīja Apvienotās futbola akadēmijas (AFA) "Olaine" futbolistes, kuras izvirzījušās turnīra tabulas trešajā vietā un reāli pretendē uz medaļām.

Olaines jaunās futbolistes, kuras nedēļu iepriekš Rēzeknē bija guvušas divas uzvaras trijās spēlēs, šoreiz ar 4:2 pārspēja sporta kluba "Imanta" un Talsu novada sporta skolas apvienoto komandu, ar 2:0 vienaudzes no Kalnciema sporta kluba "Līderis" un ar 5:0 pieveica futbola klubu "Liepāja".

Pirms atlikušajām trijām spēlēm, kas notiks pēdējā posmā 4. februārī Babītes novada Spuņciemā, olainietēm nu ir 15 punkti – par trim mazāk nekā bez zaudējumiem spēlējošajai futbola skolas "Metta"/OSC komandai (rīdzinieces sešās spēlēs guvušas 62 vārtus un nav ielaidušas nevienus) un Rēzeknes bērnu un jaunatnes sporta skolas vienībai. Savukārt ceturtajā vietā esošās Rīgas Futbola skolas audzēknes no "Olaines" atpaliek tikai par diviem punktiem.

Pagaidām diezgan grūti klājas sporta kluba "Babīte" meitenēm – sešās spēlēs viņas guvušas vienu uzvaru un ar trim punktiem ieņem septīto vietu (tikpat punktu ir vēl trim komandām, kas ieņem pēdējās vietas tabulā). Iespējams, papildināt punktu krājumu viņām izdosies pēdējā posma spēlēs Spuņciemā.

Latvijas meiteņu telpu futbola čempionāts no janvāra līdz martam norisinās četrās vecuma grupās. Iepriekšējā sezonā tajā piedalījās 39 komandas, bet jaunais sacensību sasaukums pulcē jau 51 komandu. Vecākajā grupā dalībnieku skaits pieaudzis par piecām vienībām, U-14 un U-12 vecuma grupās par attiecīgi četrām un trim komandām, bet jaunākajā grupā sacensībās startējošo vienību skaits palicis astoņas.