24.01.2017 10:09

Salaspils Hat līgas pirmais posms izpelnās frisbijistu atsaucību

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils Hat līgas pirmais posms izpelnās frisbijistu atsaucību Salaspils frisbija klubs

Salaspils sporta nama telpās aizvadīts pirmais Salaspils Hat līgas posms, kas pulcēja 70 frisbija spēlētājus no visas Latvijas, sasniedzot pēdējo gadu rekordu šādām sacensībām Latvijā. Spēlētāji šīm sacensībām piesakās individuāli, bet komandas tiek izlozētas neilgi pirms sacensību sākuma.

Kā informēja Salaspils Hat jeb cepures līgas rīkotājs Salaspils frisbija klubs, kopumā līgas sacensībām reģistrējušies jau vairāk nekā 90 cilvēki, bet pirmajā no četriem paredzētajiem posmiem startēja 70 dalībnieki, kuri tika sadalīti astoņās komandās un četru stundu laikā aizvadīja 20 spēles.

Par uzvarētāju kļuva Digna Maldere, Santa Možeika, Dace Cīrule, Laura Raupe, Agris Zvirgzdiņš, Rolands Veselovs, Ģirts Zaķis un Gregors Matīss, bet vērtīgu spēļu pieredzi un pozitīvas emocijas guva visi spēlētāji, norāda rīkotāji.

Salaspils Hat līgas organizatori atzīst, ka ir patiess prieks par lielo dalībnieku atsaucību, it īpaši jauniešu vidū, un atgādina, ka jauniešiem, kuri vēl nav sasnieguši 18 gadu vecumu, ir iespēja piedalīties Salaspils Hat līgas turnīros par velti.

Fotogrāfijas skatīt Salaspils frisbija kluba mājas lapā.