23.01.2017 22:02

Carnikavas basketbolisti savās mājās apspēlē LBL3 līderus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Carnikavas basketbolisti savās mājās apspēlē LBL3 līderus arhīvs

Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas līdergrupas komandu savstarpējā spēlē pirmdien Carnikavā vietējais basketbola klubs uzvarēja "Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola-2" vienību. Nu abām komandām otrā posma turnīrā ir pa sešām uzvarām astoņās spēlēs.

Carnikavieši ātri sasniedza desmit punktu pārsvaru (15:5), taču turpinājumā tik raiti negāja, un tikai pirmā puslaika pašās beigās mājiniekiem starpību izdevās palielināt līdz 43:24. Pēc pārtraukuma valmierieši veica 10:0 izrāvienu un deficītu sadeldēja līdz 11 punktiem (57:46). Tomēr Carnikavas basketbolisti nekavējoties atbildēja ar 12 punktiem pēc kārtas un aizvadīja cīņu līdz uzvarai 87:75.

Uzvarētāju labā pa 22 punktiem guva Edmunds Tukišs, Edgars Vecums un Rolands Dovgjallo. Trijatā viņi arī izcīnīja 16 atlēkušās bumbas un izdarīja septiņas rezultatīvas piespēles.

Carnikavas un Valmieras basketbolisti ar sešām uzvarām astoņos mačos dala pirmo vietu LBL trešās divīzijas turnīrā par 1.-8. vietu. Viena uzvara mazāk un viena spēle rezervē ir "Ezerzeme/Rēzekne" komandai.

Sestdien kārtējo spēli aizvadīs LBL3 turnīrā par 9.-16. vietu spēlējošā Saulkrastu vienība. Bet jau trešdien laukumā dosies abas LBL otrās divīzijas komandas no Pierīgas – Ķekavas un Mārupes.