23.01.2017 12:58

Ādažu BJSS džudisti svin uzvaru starptautiskās sacensībās Carnikavā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ādažu BJSS džudisti svin uzvaru starptautiskās sacensībās Carnikavā Carnikavas sporta centrs

Gandrīz pustūkstoti jauno sportistu nedēļas nogalē pulcēja starptautiskais Jaungada džudo turnīrs Carnikavā. Sacensībās, kas norisinājās jaunajiem sportistiem no 10 līdz 16 gadu vecumam, bija pārstāvētas 28 komandas un sporta klubi no Latvijas, tostarp Pierīgas, un Lietuvas.

Uzvaru komandu vērtējumā izcīnīja Ādažu bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēkņi no Ādažiem un Carnikavas, kuri kopā izcīnīja desmit pirmās, piecas otrās un trīs trešās vietas.

Jaunākajā U-10 vecuma grupā par uzvarētājiem kļuva Riana Iļjašenko, Ksenija Struka, Umārs Usmanovs un Aleksejs Kulakovs, U-12 grupā – Marta Gapejeva, U-14 grupā – Kristiāna Kuzņecova un Hugo Gustavs Ekmanis, bet U-16 grupā – Jānis Edgars Štrauss, Elīza Jevstigņejeva un Vineta Alksne.

Otrā vietas ieņēma Timurs Telešs (U-10), Dāvids Dubkevičs, Beatrise Briede (abi U-12), Keita Leitone un Valters Jenerts (abi U-16), trešās – Henrijs Igo Japiņš (U-10), Kristīne Mocebekere (U-12) un Jānis Deniņš (U-14).


Četras godalgotās vietas Carnikavā ieguva Inčukalna novada Gaujas jaunie džudisti, turklāt divas no tām – augstākā kaluma. Par uzvarētāju U-10 grupā savā svara kategorijā kļuva Ilze Aleksejeva un U-12 grupā Nika Motiļkova. Sudraba medaļu ieguva Kristaps Gucaļuks (U-10) un bronzas – Lolita Mihailova (U-14).

Četras medaļas arī Ulbrokas sporta kluba pārstāvjiem. Otro vietu ieguva Toms Mišķis (U-10) un trešās vietas – Timurs Barabanovs, Jaroslavs Jankovičs (abi U-10) un Vladimirs Jankovičs (U-12). Savukārt divas godalgas aizceļoja uz Siguldu – attiecīgi otro un trešo vietu sacensībās U-14 vecuma grupā izcīnīja Daniela Petrova un Bruno Gailāns.

Tuvākajā laikā Pierīgā paredzēti vēl vairāki jauniešu džudo turnīri. 11. februārī sacensības plānotas Saulkrastos, bet 18. un 19. februārī – Siguldā.