19.01.2017 11:58

"Ķekavas Bulldogs" zaudē "Rubenei", Saulkrastu florbolisti – "Jūrmalai"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Ķekavas Bulldogs" zaudē "Rubenei", Saulkrastu florbolisti – "Jūrmalai" Latvijas Florbola savienība

Latvijas čempiones Kocēnu kluba "Rubene" florbolistes revanšējušās "Ķekavas Bulldogs" vienībai par negaidīto zaudējumu šīs sezonas pirmā apļa spēlē. Kārtējo neveiksmi Latvijas otrās līgas turnīrā piedzīvojuši Saulkrastu komandas florbolisti.

Vienu no divām uzvarām šajā sezonā Ķekavas "buldodzes" bija izcīnījušas tieši pret čempionēm un pašreizējām turnīra līderēm (11:5). Arī abu komandu otrajā spēlē Inčukalnā viešņas līdz pat pēdējām minūtēm uzturēja intrigu – vēl otrās trešdaļas vidū mājinieču pārsvars bija minimāls (4:3), bet trešā perioda sākumā ķekavietes četru vārtu starpību samazināja līdz diviem (7:5). Divi precīzi metieni mača izskaņā tomēr nodrošināja "Rubenei" uzvaru 9:5.


"Ķekavas Bulldogs" florbolistēm šis bija piektais zaudējums pēc kārtas. Komandas rindās ar hettriktu atzīmējās Edīte Ozoliņa, bet turnīra rezultatīvākajai spēlētājai Ingai Ameterei šoreiz tikai viena rezultatīva piespēle.

Dāmu virslīgas turnīra tabulā līdervienībai "Rubenei" ir 25 punkti 11 spēlēs. Ceturto vietu ar 15 punktiem ieņem FK "Ķekava", bet "Ķekavas Bulldogs" ar sešiem punktiem 10 spēlēs ir pēdējā sestajā vietā.

Nākamā spēle "buldodzēm" paredzēta sestdien savās mājās pret vicelīderiem florbola klubu "NND" (21 p.). Nedēļas nogalē Ķekavā notiks arī divas "Elvi" virslīgas spēles, kurās mājinieku pretinieki būs čempionāta līderi "Lielvārde/FatPipe" un Cēsu "Lekrings", kā arī otrās līgas spēle, kurā "Ķekavas Bulldogs" vīru komanda uzņems Inčukalna "Coyote".

Latvijas otrās līgas turnīrā vīriem devīto zaudējumu 12 spēlēs trešdien piedzīvoja Saulkrastu komanda, kas izbraukumā Bulduros ar 8:11 piekāpās FK "Jūrmala" florbolistiem. Izšķirošas izrādījās desmit minūtes pirmās trešdaļas beigās un otrās sākumā, kad mājinieki guva sešus vārtus pēc kārtas un panāca 8:2 savā labā. Saulkrastu komandā piecus rezultativitātes punktus nopelnīja Mareks Šaicāns (2+3), divi precīzi metieni arī Heinriham Siliņam.

Otrās līgas Centra grupas turnīra tabulā saulkrastieši ar deviņiem punktiem ieņem septīto pozīciju deviņu komandu konkurencē.