17.01.2017 14:01

Rīgas telpu futbola čempionāts šķērsojis ekvatoru

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Rīgas telpu futbola čempionāts šķērsojis ekvatoru Rīgas Futbola federācija

Ar vairāku Olaines, Salaspils un Ropažu komandu piedalīšanos un atšķirīgiem panākumiem turpinās Rīgas telpu futbola čempionāts trijās līgās.

Elites līgā spēlējošā Olaines komanda pēdējā kārtā nenosargāja divu vārtu pārsvaru pēdējās divās minūtēs un nospēlēja neizšķirti 4:4 ar "UNICEF" vienību. Līdzšinējos deviņos mačos olainieši guvuši trīs uzvaras, divreiz dalījuši punktus ar pretiniekiem un ar 11 punktiem ieņem sesto vietu astoņu klubu konkurencē.

Izaicinājuma līgā beidzies pirmais posms trijās apakšgrupās un komandas sadalītas vairākās otrā posma grupās, kurās aizvada spēles par konkrētām vietām. Telpu futbola klubs "Salaspils"/"Mandarin Group" starpfinišu sasniedza pirmajā vietā B grupā, 16 spēlēs izcīnot 12 uzvaras, tajā skaitā pēdējos deviņos mačos, un sezonu turpina deviņu spēcīgāko komandu turnīrā, kas cīnīsies par medaļām.

Turpretī sporta kluba "Kengaroos"/Salaspils futbolisti tikai savā divpadsmitajā spēlē spēja pārtraukt zaudējumu sēriju, A apakšgrupā palika pēdējā vietā un spēlēs vājāko klubu turnīrā par 22.-27. vietu.

Alternatīvajā līgā, kurā viena apļa turnīru izspēlē mazāk pieredzējušas vienības, turnīra tabulas augšdaļā turas Ropažu futbolisti. Sešās spēlēs viņiem ir trīs uzvaras un trīs zaudējumi, deviņi punkti un dalīta piektā vieta.

Paredzams, ka pēdējās Rīgas telpu futbola čempionāta spēles tiks aizvadītas marta beigās.