29.12.2016 20:08

Foto: Kamaniņu braucēji Siguldā izaicinājuši Rīgas "Dinamo" hokejistus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Foto: Kamaniņu braucēji Siguldā izaicinājuši Rīgas "Dinamo" hokejistus Ieva Gudramoviča

Ceturtdien Siguldas bobsleja un kamaniņu trasē norisinājās hokeja komandas Rīgas "Dinamo" un Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases sadraudzības pasākums. Kamaniņu braucēji izaicināja hokejistus mēroties spēkiem uz nedaudz citādāka veida ledus un bez nūjām rokās.

Visu pēcpusdienu sportisti kopā ar savām ģimenēm sacentās par ātrākās vučko ekipāžas titulu. Trasē kopā devās veselas 15 komandas, uzņemot nedaudz vairāk kā 70 cilvēku. Latvijas Kamaniņu sporta federācijā pavēstīja, ka uzvaru izcīnīja kamaniņnieku komanda ar Kristeru Aparjodu, Pēteri Kalniņu, Riku Kristenu Rozīti, Kristapu Mauriņu un Artūru Dārznieku sastāvā. Rīgas "Dinamo" rindās vislabāk veicās Kaspara Saulieša komandai, kura finišēja trešā.

Siguldā bija ieradusies vairāk nekā puse Rīgas "Dinamo" hokejistu, viņu vidū Lauris Dārziņš, visi trīs brāļi Rēdlihi, Guntis Galviņš, čehs Jakubs Sedlāčeks, amerikānis Tims Sestito, kanādietis Koltons Gilīss un viņu ģimenes, kā arī kluba pārstāvji.

Plānots, ka nākamgad pavasarī "Dinamo" hokejisti uz sev pierastākas ledus virsmas izaicinās Latvijas kamaniņu braucēju izlasi un pārbaudīs tās meistarību ar slidām kājās un hokeja nūju rokās.