12.07.2012 11:47

Pašvaldību sporta dienā Carnikavā startēs 22 komandas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Skriešanas sacensībās 28. jūlijā piedalīsies arī Olaines, Babītes, Siguldas, Sējas, Ādažu un Carnikavas novadu pašvaldību deputāti un administrāciju darbinieki.

 

Sacensību koordinators Carnikavas sporta centra vadītājs Roberts Raimo pavēstīja, ka pasākumā piedalīsies aptuveni 270 dalībnieku. Viņi sacentīsies skriešanā 5 km un 1 km distancēs pa Carnikavas Piejūras parku, kā arī stafetē ar šova elementiem.

Apbalvošana paredzēta gan individuāli katrā no distancem vairākās vecuma grupās, gan arī kopvērtējumā, noskaidrojot Latvijas sportiskākās pašvaldības sporta komandas. Komandu rezultāti tiks noteikti, summējot piecu labāko rezultātu summu 1 km distancē un trīs dalībnieku rezultātu 5 km distancē, tiem pievienojot rezultātu skriešanas stafetē.

Sacensību norises vietā ieplānota aizraujoša kultūras programma ar pazīstamu skatuves mākslinieku piedalīšanos, kā arī vietējo amatnieku un zvejnieku tirdziņš.

Latvijas Pašvaldību sporta diena veltīta Eiropas aktīvās novecošanas un paaudžu solidaritātes gadam. Pasākuma mērķi ir sākt tradīciju ik gadu vasarā rīkot sacensības Latvijas pašvaldību darbiniekiem, lai popularizētu regulāras sporta nodarbības pašvaldību darbinieku vidū, kā arī paplašināt dalībnieku personīgos kontaktus.