23.12.2016 10:46

Ikšķiles un Carnikavas florbolisti gadu noslēdz ar uzvarām

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ikšķiles un Carnikavas florbolisti gadu noslēdz ar uzvarām FK "Ikšķile"

Gada nogales brīvdienās labā omā var doties Ikšķiles un Carnikavas florbola klubi, kuri tikuši pie panākumiem Rīgas čempionāta šāgada pēdējās spēlēs. Ar neveiksmi gadu noslēdza Saulkalnes florbolisti.

FK "Ikšķile" ceturtdien izbraukumā tikās ar komandu "Oligarhi". Otrās trešdaļas vidū ikšķilieši vēl bija zaudētājos 2:3, taču tad guva četrus vārtus pēc kārtas un nosargāja uzvaru 6:4. Ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Raimonds Zemzāle, kurš turnīra rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ir otrajā vietā – 11 mačos 29 precīzi metieni un 9 piespēles.

Carnikavas florbola klubs viesos tikās ar pēdējā vietā esošo FK "Blice" un, tāpat kā kolēģi no Ikšķiles, parādīja raksturu un izcīnīja uzvaru, spēles gaitā atspēlējot deficītu (0:2, 1:3, 4:5). Pēdējā trešdaļā Ivo Videjus un Kristers Bārda guva savus otros vārtus spēlē, un carnikavieši svinēja uzvaru 6:5.

Bēdīgāk klājās Saulkalnes komandai, kas, spēli pret Jelgavas novada florbola klubu "JeNo" aizvadot tikai septiņu vīru sastāvā, piedzīvoja zaudējumu 8:12. Pirmajā trešdaļā zaudējuši četrus vārtus pēc kārtas, viesi izlīdzināja spēli, un trešā perioda vidū ar trim precīziem metieniem pēc kārtas samazināja starpību līdz 7:10, tomēr vairāk nespēja. Ar septiņiem rezultativitātes punktiem (4+3) Saulkalnes komandas rindās izcēlās Edmunds Lauva.

Rīgas čempionāta turnīra tabulā pārliecinoši līderi ir "Nūjas.lv" florbolisti (34 punkti 12 spēlēs). Visas trīs Pierīgas komandas atrodas tabulas vidusdaļā – FK "Ikšķile" ir ceturtajā pozīcijā (20 p.), vienu vietu zemāk ir Saulkalne (18 p.), bet Carnikavas klubs ir septītais (14 p.). Turnīrā šosezon piedalās 13 komandas.