19.12.2016 14:41

Salaspils frisbija klubam neizdodas iegūt otru vietu elites grupā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils frisbija klubam neizdodas iegūt otru vietu elites grupā Latvijas Frisbija federācija

Nedēļas beigās Salaspils sporta namā notika Latvijas Frisbija līgas pārspēles par tiesībām sezonas otro pusi aizvadīt piecu spēcīgāko komandu grupā. Šo iespēju tomēr neizdevās izmantot "Salaspils Jr" komandai.

Kā zināms, Latvijas Frisbija līgas vīriešu divīzijas komandas ir sadalītas divās apakšgrupās. Sezonas vidū divām spēcīgākajām B grupas komandām tiek dota iespēja cīnīties ar divām vājākajām A grupas pirmā apļa komandām, lai noskaidrotu, kuras komandas atlikušo sezonas daļu turpinās A grupā.

Šoreiz šāda iespēja bija Salaspils frisbija kluba junioru komandai "Salaspils Jr", kas B grupas turnīrā izcīnīja trīs uzvaras četrās spēlēs un ieņēma otro vietu aiz Valmieras komandas. Pārspēlē salaspiliešu pretinieki bija A grupas ceturtās vietas ieguvēji Ventspils "UltiManiacs". Kā vēsta Latvijas Frisbija federācija, jau pirmajā puslaikā ventspilnieki iekrāja solīdu pārsvaru (7:3), un arī otrajā puslaikā laukuma saimnieki nespēja izrādīt pienācīgu pretestību fiziski spēcīgajai viesu komandai – zaudējums 7:13.

Tas nozīmē, ka sezonu "Salaspils Jr" frisbijisti turpinās B grupā, bet ventspilnieki līdz ar otrās pārspēles uzvarētājiem valmieriešiem (13:11 pār "Ultimate Decision") un trim spēcīgākajām A grupas komandām cīnīsies par godalgotajām vietām otrajā aplī, kurā punktus sāks skaitīt no jauna.

Jau ziņojām, ka Latvijas Frisbija līgas pirmo posmu līderu godā pabeidza pašreizējie čempioni "Salaspils WT" spēlētāji, kuri pirmajos četros mačos guva četras uzvaras apliecināja galveno favorītu statusu.