19.12.2016 13:24

Siguldas badmintonisti dominē Apvienotās līgas trešajā posmā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Jaukto dubultspēļu turnīrā pirmās trīs vietas ieguva Siguldas badmintona kluba pārstāvji. Jaukto dubultspēļu turnīrā pirmās trīs vietas ieguva Siguldas badmintona kluba pārstāvji. Siguldas badmintona klubs

Latvijas Apvienotās badmintona līgas trešā posma sacensībās, kas brīvdienās risinājās Siguldā, lauvas tiesu godalgu izcīnījuši mājinieki siguldieši. Jau atkal īpaši izcēlās Jekaterina Romanova, kura, tāpat kā iepriekšējās divās kārtās, uzvarēja visos trijos turnīros.

Vienspēļu turnīra finālā šoreiz viņas pretinieces bija cita Siguldas badmintona kluba pārstāve Monika Radovska. Izšķirošajā spēlē Jekaterina guva uzvaru 21:15, 21:16, bet pēc tam abas finālistes kopā triumfēja dubultspēļu turnīrā, finālā ar 21:15, 21:15 apspēlējot Grietu Jermacāni (SK "Saulrīti") un Anita Švalbi (BK "Rīga"). Trešo vietu dāmu pāru turnīrā ieguva siguldietes Una Berga un Liāna Lenceviča, kura vienspēlēs tika līdz pusfinālam, bet spēlēs par godalgām nepiedalījās.

Jaukto dubultspēļu turnīrā pirmo vietu atkal izcīnīja J. Romanova un Guntis Lavrinovičs, kuri finālā uzvarēja savus novadniekus Teodoru Kerimovu un L. Lenceviču 21:16, 21:19. Arī trešo vietu ieguva Siguldas duets – M. Radovska un Didzis Gureckis.

Uzvaru Siguldas badmintonisti svinēja arī vīru dubultspēļu turnīrā, kura finālā Kristaps Kalniņš un G. Lavrinovičs pārspēja siguldieti Paulu Gurecki un rīdzinieku Ediju Līviņu 21:17, 22:20. Savukārt trešo vietu ieguva pāris no Baložiem Viesturs Bajārs un Jānis Malnačs. Vienspēlēs, kurās triumfēja Gintars Rundēlis no Valmieras, viņi abi (tāpat kā arī Pauls Gureckis un Guntis Lavrinovičs) piedzīvoja zaudējumus ceturtdaļfinālā.

B grupas turnīrā meitenēm pirmās četras vietas ieguva Siguldas sporta skolas audzēknes Amanda Sofija Grosberga, Anna Kupča, Marta Brengule un Arta Priedniece.

B grupā vīriem siguldieti Patriku Krūzi finālā pārspēja rīdzinieks Mārtiņš Graudums, bet spēlē par trešo vietu mājinieks Toms Nuķis uzvarēja Albertu Bajāru no Baložiem. Visbeidzot C grupas turnīrā Mārtiņš Vārna no Talsiem apsteidza divus Siguldas badmintonistus Alenu Zandovski un Dāvi Strazdiņu.

Latvijas Apvienotās badmintona līgas nākamais ceturtais posms paredzēts 7. un 8. janvārī Inčukalns sporta kompleksā.