13.12.2016 14:15

Salaspils un Ropažu telpu futbola klubi turpina sekmīgu sezonu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils un Ropažu telpu futbola klubi turpina sekmīgu sezonu Rīgas Futbola federācija

Rīgas telpu futbola čempionātā, kas norisinās trijās līgās, veiksmīgi turpina spēlēt TFK "Salaspils" un Ropažu komandas. Olaines futbolisti no līderiem nedaudz atpalikuši, bet Salaspils sporta kluba "Kengaroos" komandai vēl nav izdevies tikt pie pirmās uzvaras.

Spēcīgākajā Elites līgā aiz muguras jau astoņas kārtas. Olaines futbolisti pagaidām izcīnījuši trīs uzvaras – tajā skaitā pēdējā mačā pret komandu "Garāža" 2:1 – un ar 10 punktiem ieņem sesto vietu astoņu klubu konkurencē. No līderiem olainiešus šķir pieci punkti.


Pēc ranga otrajā Izaicinājuma līgā, kurā nobeigumam tuvojas pirmais posms, pārliecinošu sniegumu turpina demonstrēt telpu futbola kluba "Salaspils"/"Mandarin Group" spēlētāji. Pirmdien savās mājās izcīnītā uzvara 5:4 pār "Marshal FC" viņiem bija jau septītais panākums pēc kārtas, un B grupā salaspilieši ar 34 punktiem (11 uzvaras 14 spēlēs) ir līderi. Tuvākie sekotāji gan atpaliek tikai par vienu punktu, toties trešās vietas īpašnieki – jau par 13 punktiem.

A apakšgrupas tabulas otrā galā ir SK "Kengaroos"/Salaspils vienība, kas piedzīvojusi zaudējumus visās desmit līdzšinējās spēlēs ar kopējo gūto un zaudēto vārtu attiecību 24:80.

Rīgas čempionāta Alternatīvajā līgā, kurā piedalās mazāk pieredzējušas komandas, trīs uzvaras pirmajās četrās spēlēs svinējuši Ropažu futbolisti, un pēc izcīnītajiem punktiem (9) viņi ir otrajā vietā, tikai par punktu piekāpjoties līderiem Rīgas pašvaldības policijas pārstāvjiem.