12.12.2016 12:41

"Salaspils WT" nostiprinās līderpozīcijās Frisbija līgā, juniori pretendē uz eliti

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Salaspils WT" nostiprinās līderpozīcijās Frisbija līgā, juniori pretendē uz eliti Latvijas Frisbija federācija

Nedēļas nogalē Limbažos un Ventspilī norisinājās Latvijas Frisbija līgas otrā posma spēles, pēc kurām līderpozīcijas vīru elites grupā nostiprināja "Salaspils WT" komanda, bet Salaspils Frisbija kluba junioru komanda "Salaspils Jr" ieguva tiesības pārspēlēs pacīnīties par vietu starp labākajiem.

Pirmās grupas turnīrā ar piecu labāko komandu piedalīšanos vēl divas uzvaras svētdien Ventspilī svinēja "Salaspils WT" frisbijisti, kuri sagādāja zaudējumus divām mājinieku komandām – "UltiManiacs" (13:9) un saviem galvenajiem konkurentiem "Flying Worms" (13:8). Tā kā arī pirmajā kārtā pašreizējo čempionu salaspiliešu kontā bija divas uzvaras, viņi pirmo apli pabeiguši kā turnīra līderi bez zaudējumiem.

Otrās grupas spēlēs Limbažos divas uzvaras izcīnīja "Salaspils Jr" frisbijisti – 11:10 pār "Sirocco Ultimate" un 13:9 pār Ogres "Nightwatch". Pirmā apļa turnīrā Salaspils juniori guva trīs panākumus četros mačos, otro vietu turnīra tabulā un tiesības šosestdien savās mājās Salaspils sporta namā aizvadīt pārspēli par tiesībām turnīru turpināt spēcīgākajā grupā.

Salaspiliešu pretinieki būs pirmās grupas ceturtā labākā komanda "UltiManiacs", kas četrās spēlēs tika pie viena panākuma. Otrā pārspēlē otrās grupas uzvarētāji valmierieši sacentīsies ar pirmās grupas pastarīšiem "Ultimate Decision" klubu.

Ne tik spoži dāmu turnīrā veicas "Salaspils Jr" meiteņu frisbija komandai. Pēc vienas uzvaras un viena zaudējuma pirmajā posmā brīvdienās salaspilietes ar 1:13 kapitulēja "KCN Rīga" vienībai, ar 13:8 pārspēja Ventspils frisbija kluba komandu, bet pēc tam cieta vēl vienu zaudējumu 4:13 pret "Drop That Smile" vienību no Lietuvas.

Kopvērtējumā "Salaspils Jr" ir divas uzvaras piecās spēlēs un sestā vieta turnīra tabulā deviņu vienību konkurencē.