02.12.2016 22:12

"Lauvām" zobi asāki nekā "buldodzēm", ķekavietes noslīd uz pēdējo vietu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Lauvām" zobi asāki nekā "buldodzēm", ķekavietes noslīd uz pēdējo vietu arhīvs

Latvijas dāmu florbola virslīgas divu pēdējo vietu īpašnieču savstarpējā spēlē "Rīgas lauvas" piektdien revanšējās "Ķekavas Bulldogs" florbolistēm par sagrāvi pirmā apļa spēlē (3:12). Pēc zaudējuma 5:6 ķekavietes turnīra tabulā noslīdējušas uz pēdējo sesto pozīciju.

Ķekavas komandu spēlē lielā mērā pievīla divas īsas epizodes. Pirmās trešdaļas vidū rīdzinieces pusotras minūtes laikā iemeta trīs vārtus un, panākušas 4:1 pārsvaru, kā izrādījās, to vairs neatdeva. Savukārt trešās trešdaļas vidū – pēc tam, kad "buldodzes" bija samazinājušas starpību līdz minimumam – "lauvas" divarpus minūšu laikā iemeta vēl divus vārtus (6:3).

Jau nepilnu minūti vēlāk viešņas atguva vienus vārtus, 23 sekundes līdz pamatlaika beigām vēl vienus, taču bija jau par vēlu – 5:6. Divreiz precīza "Ķekavas Bulldogs" sastāvā bija Zanda Ozoliņa, kuru atzina par labāko spēlētāju komandā.

Virslīgas turnīra tabulā "buldodzēm" ar sešiem punktiem deviņās spēlēs nu ir pēdējā sestajā vietā, kuras līdzšinējās īpašnieces "Rīgas lauvas" pakāpušās uz piekto pozīciju (9 p.). Ceturtajā vietā ar 13 punktiem ir FK "'Ķekava" florbolistes.

Kā zināms, sestdien Rīgā sākas pasaules vīriešu čempionāts florbolā.