21.11.2016 12:26

"Salaspils WT" izvirzās vadībā Latvijas Frisbija līgas turnīrā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Salaspils WT" izvirzās vadībā Latvijas Frisbija līgas turnīrā Latvijas Frisbija federācija

Svētku brīvdienās aizvadīts Latvijas Frisbija līgas pirmā posma spēles. Vīru turnīrā ar divām uzvarām pirmajās divās spēlēs jauno sezonu sāka pašreizējie čempioni "Salaspils WT" komandas spēlētāji. Vīru un dāmu turnīros kopā piedalās trīs Salaspils vienības.

Latvijas Frisbija līgas vīriešu turnīrā šosezon piedalās desmit komandas, kas ir sadalītas divās divīzijās – piecas spēcīgākās spēlē pirmajā divīzijā, bet pārējās piecas otrajā divīzijā cīnās par tiesībām sezonas otrajā pusē sacensties ar labākajiem.

"Salaspils WT" frisbijisti turnīru sāka ar diviem panākumiem – 13:10 pār "Hardcore Ultimate" un 13:8 pār "Ultimate Decision". Uzvaras pirmajās divās spēlēs guva arī Ventspils "Flying Worms", ar kuriem salaspilieši pagaidām dala pirmo vietu. Otrajā divīzijā Salaspils junioru komanda ar 7:13 piekāpās Valmierai, bet pēc tam ar 13:3 pieveica Daugavpils Universitāti.

Dāmu turnīrā, kurā deviņu komandu vidū ir divas Igaunijas vienības un viena Lietuvas komanda, "Salaspils Jr" frisbijistes ar 4:13 piekāpās Latvijas čempionēm Ogres "Momentam", bet tad pārliecinoši apspēlēja "Lynx Jr" vienību no Igaunijas.

Latvijas Frisbija līgas spēles turpināsies līdz februāra vidum.