13.11.2016 17:15

Olaines futbolistiem neizdodas piepildīt sapni par virslīgu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olaines futbolistiem neizdodas piepildīt sapni par virslīgu ekrānšāviņš no sportacentrs.com

Apvienotās futbola akadēmijas "Olaine" un sporta kluba "Super Nova" komandai tomēr nav izdevies izcīnīt tiesības nākamgad spēlēt Latvijas futbola virslīgā. Olainieši piedzīvoja minimālu zaudējumu divu spēļu summā pret futbola skolu "Metta"/Latvijas Universitāti.

Pēc neizšķirta 1:1 pirmajā spēlē Olainē svētdien atbildes mačā Rīgā "Olaine/Super Nova" futbolistiem bija jāgūst vismaz vieni vārti, tāpēc par "sēdēšanu" aizsardzībā viņi domāt nevarēja. Tomēr jau devītajā minūtē vadībā izvirzījās virslīgas septītā komanda – nedaudz neveiksmīgi nospēlēja viesu vārtsargs Bogdanovs, un Rendijs Šibass no tuvas distances raidīja bumbu vārtos.

Turpinājumā neliels pārsvars bija "Metta"/LU futbolistiem, tomēr arī olainiešiem bija vairākas labas iespējas panākt izlīdzinājumu. Vēl pirmajā puslaikā divreiz izdevības bija viesu uzbrukuma līderim Vugaram Askerovam, pēc pārtraukuma ar tiešo brīvsitienu ļoti tuvu vārtu guvumam bija Alekss Regža. Tomēr līdz ar uzvaru 1:0 (divu spēļu summā 2:1) "Metta"/LU tomēr nosargāja vietu virslīgā.

Kā zināms, "komanda.lv" pirmajā līgā AFA "Olaine"/SK "Super Nova" ierindojās otrajā vietā aiz sporta kluba "Babīte" un vienu punktu priekšā Ķekavas futbola klubam "Auda". Kā pirmās līgas čempioni – turklāt jau debijas gadā – SK "Babīte" futbolisti ieguvuši tiesības nākamgad spēlēt virslīgā, FK "Auda" izcīnīja pirmās medaļas kopš 2007. gada, un arī Olaines klubs aizvadījis savu veiksmīgāko sezonu kopš komandas izveidošanas.