09.11.2016 12:52

Pirmās līgas sezonas simboliskajā izlasē dominē Pierīgas klubu futbolisti

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pirmās līgas sezonas simboliskajā izlasē dominē Pierīgas klubu futbolisti Latvijas Futbola federācija

Paziņota "komanda.lv" pirmās līgas futbola čempionāta 2016. gada sezonas simboliskā izlase. Septiņi no 11 spēlētājiem ir noslēguma tabulā pirmās trīs vietas ieguvušo Pierīgas – Babītes, Olaines un Ķekavas – klubu pārstāvji.

Kā vēsta Latvijas Futbola federācija, turnīra simbolisko izlasi veikala "Komanda" vērtējumā veido tie septiņi futbolisti, kuri sezonas garumā tikuši pie mēneša vērtīgākā spēlētāja balvām, kā arī vēl četri spēlētāji, kuri atlasīti, vadoties pēc viņu pozīcijas laukumā, dalības balsojumā par mēneša vērtīgāko spēlētāju un šosezon laukumā demonstrētā līderu cienīgā snieguma.

Izlasē iekļauti čempionvienības sporta kluba "Babīte" futbolisti Elvis Studāns, Edgars Kārkliņš un Niks Savaļnieks, vicečempioni Edgars Strautiņš un Vugars Askerovs no Apvienotās futbola akadēmijas "Olaine"/sporta kluba "Super Nova", kā arī bronzas medaļu ieguvēji Jorens Gorkšs un Takeši Okamoto no Ķekavas futbola kluba "Auda". Kopā ar viņiem simboliskajā vienpadsmitniekā iekļauti Elvis Arnavs, Artūrs Pallo (abi "Valmiera Glass FK"), Dmitrijs Kuzmins (FK "Tukums 2000") un Elvis Teremko (FK "Smiltene").

Sezonas laikā no Pierīgas klubu futbolistiem Mēneša spēlētāja titulu bija izpelnījušies E. Kārkliņš (aprīlī), N. Savaļnieks (maijā), V. Askerovs (jūnijā) un T. Okamoto (augustā).

Kā zināms, trešdien plkst. 19.00 Olainē notiks pirmā pārspēle par tiesībām nākamgad spēlēt virslīgā – savā starpā tiksies pirmās līgas vicečempioni "Olaine/Super Nova" un virslīgas priekšpēdējās septītās vietas ieguvēji FS "Metta"/LU futbolisti. Atbildes spēle paredzēta 13. novembrī Rīgā.