03.11.2016 11:37

Salaspilī, Ogrē un Lielvārdē norisināsies Baltijā lielākais telpu frisbija turnīrs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspilī, Ogrē un Lielvārdē norisināsies Baltijā lielākais telpu frisbija turnīrs Latvijas Frisbija federācija

5. un 6. novembrī Ogrē, Lielvārdē un Salaspilī norisināsies Baltijā lielākais telpu frisbija turnīrs "Rīgas rudens". Turnīrā kopumā piedalīsies 36 komandas, no tām 15 pārstāvēs Latviju. Pērn vīriešu divīzijā par čempioniem pirmo reizi kļuva "Salaspils WT", bet "Salaspils FK" dāmu komanda izcīnīja otro vietu.

Latvijas Frisbija federācijā informēja, ka starptautiskais turnīrs "Rīgas rudens" šogad norisināsies jau 19. gadu pēc kārtas. Šis ir ikgadējs frisbija turnīrs, kas tradicionāli atklāj telpu sezonu. Šogad turnīrā piedalās rekordliels komandu skaits – 22 vīriešu un 14 dāmu konkurencē.

Vīriešu konkurencē komandas ir sadalītas sešās apakšgrupās, no kurām divas ir elites grupas, kuru komandām ir izteiktas priekšrocības turnīra gaitā. Elites grupās iekļuva komandas, kas pēc turnīra izsējuma atradās labāko astotniekā. Dāmu divīzijā komandas ir sadalītas četrās apakšgrupās, kur visām komandām ir vienlīdzīgas iespējas.

Pirmajā turnīra dienā komandas aizvadīs grupas un pirmās izslēgšanas spēles. Svētdien turpināsies cīņas un tiks noskaidroti šī gada turnīra uzvarētāji un pārējo vietu ieguvēji. Izšķirošās spēles par medaļām no plkst. 15.00 norisināsies Ogres novada sporta centra zālē, bet Salaspils sporta namā no plkst. 9.00 vietas sadalīs rangā zemāk esošās komandas. Otrās dienas spēles tiks translētas tiešraidē Latvijas Frisbija federācijas youtube kanālā.

Pērn vīriešu divīzijā par čempioniem pirmo reizi kļuva "Salaspils WT", kas finālā pārspēja vēl vienu Latvijas komandu – "Ultimate Decision" no Rīgas. Labākā no dāmu komandām izrādījās Krievijas komanda "Elvis Presly", kas finālā pārspēja titulēto "Salaspils FK" komandu.

Vairāk informācijas šeit.