30.10.2016 15:20

Salaspils un Ulbrokas handbolisti piekāpjas pirmās līgas līderiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils un Ulbrokas handbolisti piekāpjas pirmās līgas līderiem Latvijas Handbola federācija

Latvijas handbola pirmās līgas turnīrā zaudējumus spēlēs pret sezonas līderiem piedzīvojušas abas Pierīgas komandas. Ulbrokas sporta kluba un Salaspils/"Mērnieks ZM" handbolisti turnīra tabulā ieņem divas pēdējās vietas.

Salaspilieši izbraukuma spēlē pret "Dobele/Tērvete" handbolistiem godam turējās pirmās 15 minūtes (5:7), taču tad ielaida piecus vārtus pēc kārtas, un turpinājumā mājinieki turpināja audzēt pārsvaru, beigās svinot pārliecinošu uzvaru 36:20.

Pa četriem vārtiem Salaspils komandas labā iemeta Kaspars Luksis, Elvijs Ozoliņš un Alens Siliņš.

Dažas dienas iepriekš Ulbrokas sporta kluba handbolisti savās mājās tikās ar šosezon vienīgo vēl nezaudējušo komandu – "Skrīveri/Aizkraukle". Līdz pat otrā puslaika vidum cīņa ritēja pavisam līdzīgi, un trīs vārti bija lielākais kādas komandas pārsvars. Taču tad desmit minūšu laikā no 23:22 viesi panāca izšķirošo 31:24 pārsvaru un aizvadīja spēli līdz ceturtajai uzvarai – 31:26.

Ulbrokas komandai pa pieciem vārtiem guva Andris Lazda un Raivis Pētersons, pa četriem – Ivars Čerņavskis un Mareks Koroļkovs.

Ar vienu uzvaru piecās spēlēs un diviem punktiem Ulbrokas un Salaspils komandas pirmās līgas turnīrā ieņem pēdējās divas vietas (astoto un devīto). Skrīveru un Dobeles handbolistiem ir pa astoņiem punktiem un pirmās divas vietas.