23.10.2016 12:54

Ropažu novada šautriņu metēji Pierīgā joprojām nepārspēti

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ropažu novada šautriņu metēji Pierīgā joprojām nepārspēti Evita Eglāja, Ropažu sporta centrs

Jau piekto gadu pēc kārtas par Pierīgas novadu sporta spēļu šautriņu mešanas sacensību uzvarētājiem kļuvuši Ropažu novada pārstāvji. Svinot trīs uzvaras un piedzīvojot vienu zaudējumu, viņi izcīnīja pirmo vietu sestdien Saulkrastu sporta centrā notikušajās sacensībās.

Turnīram spēlē "Krikets", kas aizritēja pēc viena apļa sistēmas bija pieteikušās sešas Pierīgas novadu komandas, bet ieradās piecas (pērn septiņas). Kā ierasts, komandu sastāvos bija četri dalībnieki (no tiem vismaz vienai bija jābūt dāmai), un katra cīņa ritēja līdz divām uzvarētām spēlēm.


Ropažu novada komanda ar 2:0 pārspēja Babītes, Mālpils un Krimuldas novada komandas un vienīgo zaudējumu 1:2 piedzīvoja pret mājiniekiem saulkrastiešiem, kuriem tā savukārt bija vienīgā uzvara turnīrā un neļāva pakāpties augstāk par pēdējo piekto vietu.

Savukārt cīņā par otro vietu – līdzīgi kā pagājušā gada turnīrā – vienāds punktu skaits bija uzreiz trim komandām. Rēķinot spēļu rezultātus, mazliet labāka balance izrādījās Babītes novada šautriņu metējiem (5:4), kuri līdz ar to ieņēma otro vietu. Trešajā ierindojās Krimuldas novada komanda (4:4) un ceturtajā – Mālpils novads (4:6).

Svētdien notiek Pierīgas novadu sporta spēļu dāmu volejbola turnīrs, pēc kura šāgada sacensību programmā palikuši vairs tikai divi posmi – 29. oktobrī Babītes sporta kompleksā Piņķos notiks peldēšanas sacensības, bet 21. novembrī Mārupē zolītes turnīrs.