10.10.2016 16:29

Babītes volejbolistes sezonu sāk ar ceturto vietu turnīrā Jelgavā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Babītes volejbolistes sezonu sāk ar ceturto vietu turnīrā Jelgavā zz.diena.lv

Baltijas dāmu volejbola līgas jaunās sezonas priekšvakarā sporta kluba "Babīte" komanda piedalījās Jelgavas domes kausa izcīņā, kurā līdz ar mājiniecēm volejbola kluba "Jelgava" spēlētājām startēja VK "Kaunas" no Lietuvas un "TU/Eeden" no Igaunijas.

Turnīrs, tāpat kā pērn, notika pēc savdabīgas shēmas – komandas katra ar katru izspēlēja pa vienai četru setu spēlei, kurā katrs uzvarētais sets bija viena punkta vērtībā, un spēle varēja beigties arī neizšķirti 2:2, vēsta "Zemgales Ziņas".

SK "Babīte" volejbolistēm sezona iesākās bēdīgi – visos četros setos nācās piekāpties gan Igaunijas, gan Lietuvas komandām. Toties turnīra pēdējā mačā viešņas sagādāja zaudējumu laukuma saimniecēm jelgavniecēm, kuras uzvaras gadījumā būtu kļuvušas par galvenās balvas ieguvējām, – 3:1 (25:21, 25:23, 13:25, 25:20). Līdz ar to Pierīgas komanda turnīru beidza ar trim punktiem, kas gan neļāva pakāpties no pēdējās vietas kopvērtējumā.

Par turnīra uzvarētājām kļuva "Kaunas" volejbolistes (8 punkti), otrā bija "TU/Eeden" vienība (7 p.) un trešā "Jelgava" (6 p.).

Baltijas līgas jauno sezonu SK "Babīte" sāks ar spēlēm 15. un 16. oktobrī savās mājās Piņķos pret Igaunijas komandām "Famila/Voru VK" un jau pieminēto "TU/Eeden".