04.07.2012 16:34

Auto un velo foto orientēšanās sacensības – iespēja iepazīt Stopiņus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Attēlam ir ilustratīva nozīme. www.sportacentrs.com

Tie, kuriem patīk orientēties un procesu pie viena arī bildēt, aicināti piedalīties Stopiņu novada "Piedzīvojumu dienā" 14. jūlijā.

"Piedzīvojumu diena", kurā ikviens varēs pārbaudīt savu veiklību, izturību, apķērību un spēju darboties komandā, sāksies pulksten 10. 30 Ulbrokas sporta kompleksa stadiona stāvvietā.

Plānots, ka no pulksten 15 līdz 15.30 komandas ieradīsies finiša taisnē. Pēc tam sagurušos orientēšanās entuziastus gaidīs siltas pusdienas un labāko apbalvošana, vēsta portāls "Stopiņi.lv".

Piedalīties šajās sacensībās aicināti Stopiņu novada uzņēmumu un iestāžu darbinieki, kā arī novada iedzīvotāji. Komandā vajag četrus dalībniekus, un tajā drīkst piedalīties divi jaunieši, kuri sasnieguši 14 gadu vecumu, bet vismaz diviem komandas dalībniekiem jābūt astoņpadsmit gadus veciem. Viens no tiem ir komandas kapteinis, kurš uzņemas atbildību par pārējiem.

Komandas aicinātas pieteikties sacensībām līdz 13.jūlija pulksten 12, sūtot e-pastu uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Tajā jānosūta komandas nosaukums, kapteiņa vārds, uzvārds un telefona numurs.