05.10.2016 13:06

Latvijas florbola izlases kandidātu sarakstā pieci Ulbrokas un viens Ķekavas kluba pārstāvis

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Latvijas florbola izlases kandidātu sarakstā pieci Ulbrokas un viens Ķekavas kluba pārstāvis Latvijas Florbola savienība

Latvijas vīriešu florbola izlases galvenais treneris Normunds Grunckis trešdien nosaucis valstsvienības kandidātu sastāvu. Gatavošanos pasaules čempionātam, kas no 3. līdz 11. decembrim notiks Rīgā, turpinās 30 spēlētāji, viņu vidū arī seši Pierīgas klubu pārstāvji.

Latvijas izlases kandidātu paplašinātajā sarakstā iekļauti trīs vārtsargi, deviņi aizsardzības spēlētāji, kā arī 18 uzbrucēji, vēsta Latvijas Florbola federācija. Viņu vidū ir "Ķekavas" komandas aizsargs Henrijs Uzraugs un pieci "Triobet/Ulbroka" vienības florbolisti – uzbrucēji Kaspars Šķēls, Juris Gribusts, Kārlis Bulāns un Artūrs Jurševskis, kā arī vārtsargs Andis Blinds, kurš Ulbrokas komandas sastāvā šosezon gan nav spēlējis.


Vislielākā pārstāvniecība ar septiņiem florbolistiem valstsvienībā ir Latvijas čempionvienībai "Lielvārde/FatPipe", pieci kandidāti pārstāv citu valstu klubus.

Pasaules florbola čempionāta apakšgrupā mājinieki "Arēnā Rīga" sacentīsies (spēļu secībā) ar Zviedrijas, Čehijas un Norvēģijas izlasēm.