03.10.2016 12:07

"Salaspils WT" frisbija komandai astotā vieta Eiropas klubu finālturnīrā

Autors  BNS
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Salaspils WT" frisbija komandai astotā vieta Eiropas klubu finālturnīrā Latvijas Frisbija federācija

Latvijas frisbija čempione "Salaspils WT" vīru komanda svētdien izcīnīja astoto vietu Vācijas pilsētā Frankfurtē notikušajā Eiropas klubu finālturnīrā.

Apakšgrupu turnīrā Salaspils komanda tika pie divām uzvarām trīs spēlēs. Vispirms ar 15:10 tika pieveikta Prāgas "Yellow Block" no Čehijas, bet pēc tam ar 15:11 tika apspēlēta arī Lielbritānijas ceturtā spēcīgākā komanda "Ka-Pow!".


Savukārt apakšgrupu turnīra noslēdzošajā mačā "Salaspils" ar 12:15 atzina Austrijas vienības "Innsiders" pārākumu.

Izcīnītā otrā vieta apakšgrupā Latvijas čempioniem garantēja vietu izslēgšanas turnīrā, kur pirmajā kārtā ar 15:12 tika pārspēta Dānijas komanda KFK no Kopenhāgenas. Tas ļāva iekļūt ceturtdaļfinālā, kurā gan ar 10:15 nācās piekāpties Vācijas klubam Heilbronnas "Bad Skid".

Eiropas klubu finālturnīrs tika noslēgts ar vēl diviem zaudējumiem - pusfinālā par 5.-7.vietu ar 12:15 piedzīvota neveiksme pret Bāzeles "Freespeed" no Šveices, bet cīņā par septīto pozīciju ar 12:13 tika zaudēts arī Bernes "Flying Angels" no Šveices.

Salaspils komanda Eiropas klubu čempionāta finālturnīrā piedalījās trešo reizi. Līdz šim labākais sniegums kādai no Latvijas komandām ir pērn izcīnītā trešā vieta.