28.09.2016 09:56

"Salaspils WT" frisbija komanda šonedēļ startēs Eiropas čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Salaspils WT" frisbija komanda šonedēļ startēs Eiropas čempionātā Latvijas Frisbija federācija

No piektdienas līdz svētdienai Vācijas pilsētā Frankfurtē norisināsies Eiropas frisbija klubu čempionāta finālturnīrs, kurā par medaļām cīnīsies arī pēdējo trīs gadu Latvijas čempioni "Salaspils WT" komandas spēlētāji.

"Salaspils WT" komanda ielozēta vienā apakšgrupā ar Prāgas komandu "Yellow Block", Londonas "Ka-Pow!" un Austrijas "INNsiders", kas grupā izsēti ar pirmo numuru. Piektdien paredzētas grupas spēles, pēc kurām tiks noskaidrota spēcīgākā komanda, kas turpinās cīņu par Eiropas čempionu titulu, savukārt atlikušās komandas turpinās cīņu par 9. vietu, informē Latvijas Frisbija federācija.


Turnīru "Salaspils WT" iesāks ar spēli pret "Yellow Block", kas grupā izsēti ar ceturto numuru. Otrā grupas spēle salaspiliešiem būs pret Lielbritānijas ceturto spēcīgāko komandu "Ka-Pow!". Pēdējā dienas spēlē Latvijas čempioni tiksies ar nomināli spēcīgāko grupas komandu "INNsiders".

"Salaspils WT" komanda Eiropas klubu čempionāta finālturnīrā piedalīsies trešo reizi. Līdz šim labākais sniegums kādai no Latvijas komandām ir salaspiliešu pērn izcīnītā trešā vieta, turklāt turnīra gaitā Latvijas vadošā komanda pārspēja arī pēdējo trīs gadu Eiropas čempionus "Clapham Ultimate" no Londonas.

Augusta beigās "Salaspils WT" piedalījās Eiropas klubu čempionāta Ziemeļu reģiona atlases turnīrā, kurā vienīgais zaudējums tika piedzīvots finālspēlē pret Somijas spēcīgāko komandu "Otso". Atlases turnīrā izcīnītā otrā vieta garantēja salaspiliešiem ceļazīmi uz Frankfurti.