14.09.2016 11:57

Ķekavas kluba futbolists atzīts par mēneša labāko spēlētāju

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas kluba futbolists atzīts par mēneša labāko spēlētāju FK "Auda"

Par "komanda.lv" pirmās līgas futbola čempionāta mēneša labāko spēlētāju augustā nosaukts Ķekavas futbola kluba "Auda" japāņu uzbrucējs Takeši Okamoto. Kopējo balsojumu par mēneša labāko spēlētāju veido Latvijas Futbola federācijas (LFF), veikala "Komanda" un līdzjutēju balsis.

Augustā japāņu leģionārs savai komandai palīdzēja uzvarēt trijās no četrām aizvadītajām spēlēm, šajā laikā gūstot deviņus vārtus. Mačos pret JDFS "Alberts", AFA "Olaine"/SK "Super Nova" un FK "Ogre" komandām Okamoto katrā iekrāja pa trim gūtiem vārtiem. Japāņu futbolists pašlaik ir savas komandas rezultatīvākais spēlētājs, bet turnīra labāko vārtu guvēju sarakstā viņš ar 19 precīziem sitieniem ieņem sesto vietu.


25 gadus vecais uzbrucējs par mēneša labāko futbolistu kļuva pēc tam, kad viņš par labāko tika atzīts gan LFF, gan veikala "Komanda" vērtējumā. Savukārt līdzjutēju balsojumā pirmo vietu izpelnījās Pauls Ēriks Dombrovskis no JDFS "Alberts" komandas, kuram fanu vērtējuma labāko trijniekā sekoja Viktors Kurma no sporta kluba "Babīte" un Vits Rimkus no "Skonto FC".

Jāatgādina, ka pirmās līgas čempionāta aprīlī un maijā mēnes labākā spēlētāja titulu ieguva SK "Babīte" futbolisti Edgars Kārkliņš un Niks Savaļnieks, bet jūnijā par labāko atzina "Olaine"/"Super Nova" komandas pārstāvi Vugaru Askerovu no Azerbaidžānas.

FK "Auda" pirmās līgas čempionāta kopvērtējumā pašlaik atrodas piektajā vietā, no otrās pozīcijas atpaliekot par sešiem punktiem. Ķekavas futbolisti ir vieni no pretendentiem uz tiesībām piedalīties pārspēlēs par vietu nākamās sezonas "SynotTip" virslīgas čempionātā.

Svētdien plkst. 15 Piņķos SK "Babīte" spēlēs ar futbola klubu "Jēkabpils", bet divas stundas vēlāk Olainē sāksies spēle "Olaine"/"Super Nova" – FK "Smiltene". Dienu iepriekš FK "Auda" viesosies pie "Staiceles bebriem".