08.09.2016 15:09

Jūrmalas sporta svētkos skolēni varēs piedalīties bez maksas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Jūrmalas sporta svētkos skolēni varēs piedalīties bez maksas publicitātes

25. septembrī Majoru pludmalē norisināsies Jūrmalas sporta svētki – viens no rudens sezonas gaidītākajiem tautas sporta pasākumiem visu paaudžu aktīvā dzīvesveida entuziastiem. Piesakot skolas komandu pasākumam, visu klašu (1.-12.) skolēniem dalība ir bez maksas.

Skolēni un citi aktīvās atpūtas piekritēji no visas Latvijas var pieteikt savu dalību šādās aktivitātēs: 0,5–1 km bērnu skrējienā, kas paredzēts jaunākajai skrējēju paaudzei vecumā līdz 12 gadiem; 10 km un 5 km distancēs individuālajiem skrējējiem; 21 km un 10 km nūjošanas distancēs Sporta klasē; 5 km nūjošanas distancē Tautas klasē.

Paralēli pludmales skriešanas sacensībām sporta svētku apmeklētājus sagaida arī Latvijas nūjošanas čempionāta 4. posms "Zemgales kauss". Jūrmalas sporta svētku dalībniekiem tiks piedāvāta plaša sportisku, radošu, veselīgu un izglītojošu aktivitāšu programma: loka šaušana, līdzsvara pārbaude, basketbola soda metieni, ielu vingrotāju paraugdemonstrējumi, jogas nodarbības, smilšu skulptūru un akmeņu apgleznošanas darbnīcas, pēdu testi, fizioterapeita konsultācijas, vietējos labumu degustācijas, kā arī virkne citu aizraujošu aktivitāšu sportiski uzlādējošā gaisotnē.

Skolas ir aicinātas pieteikt audzēkņus "Jūrmalas sporta svētkiem", sūtot dalībnieku sarakstu uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Bērniem vecumā līdz 12 gadiem un skolēniem (1.-12. klase), reģistrējot savu skolas komandu līdz 19. septembrim, dalība sacensībās ir bez maksas. Pārējiem dalībniekiem, reģistrējoties iepriekš līdz 21. septembrim, dalības maksa 5 km un 10 km skriešanas distancēs ir 10 eiro, 21 km un 10 km nūjošanas distancē tā ir 5 eiro, savukārt 5 km nūjošanas distancē dalības maksa ir 3 eiro. Pieteikuma anketas un plašāka informācija atrodama: www.maratoni.lv.