06.09.2016 12:21

Upesciema un Salaspils futbolisti pēc uzvarām pakāpjas turnīra tabulā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Upesciema un Salaspils futbolisti pēc uzvarām pakāpjas turnīra tabulā Rīgas Futbola federācija

Tuvojoties Latvijas futbola otrās līgas sezonas nobeigumam, Pierīgas komandas no Salaspils un Upesciema pirmdien izcīnīja uzvaras kārtējās Rīgas čempionāta spēlēs un uzlaboja pozīcijas turnīra tabulā.

Salaspils futbola skolas komanda savās mājās ar 3:1 pārspēja Olaines futbolistus. Mājinieki ātri izvirzījās vadībā, taču palielināt pārsvaru spēja tikai mača pirmās stundas beigās. Drīz pēc tam olainieši vienus vārtus atguva, taču jau dažas minūtes vēlāk Salaspils komanda atjaunoja divu vārtu pārsvaru, pārtraucot triju zaudējumu sēriju.


Citā Rīgas čempionāta spēlē astoto uzvaru pēdējās deviņās cīņās svinēja sporta kluba "Upesciems" futbolisti. Izbraukuma mačā pret "Dinamo Rīga" vienību viesi divreiz izvirzījās vadībā un mājinieki divreiz atspēlējās, līdz otrā puslaika vidū sešu minūšu laikā Nauris Baranovskis guva savus otros un trešos vārtus spēlē un nodrošināja SK "Upesciems" uzvaru 4:2.

Visas četras Rīgas čempionātā spēlējošās Pierīgas komandas jau zaudējušas izredzes iekļūt godalgoto vietu īpašnieku skaitā vai pacīnīties par vietu Latvijas otrās līgas finālturnīrā, taču turpina cīņu par vietu labāko sešniekā (tiesa, pirmās divas vietas šobrīd ieņem komandas, kas turnīrā piedalās ārpus konkurences).

Līdz ar pēdējo panākumu Salaspils FS futbolisti ar 31 punktu pakāpušies uz sesto pozīciju un vienu vietu zemāk nobīdījuši sporta kluba "Babīte" otro komandu (29 p.). Vēl tikai punkts mazāk ir SK "Upesciems" vienībai, kas apsteidza dinamiešus un pakāpās uz devīto vietu. Savukārt Olaines futbolisti 13 klubu konkurencē ieņem 11. vietu (18 punktu).