23.08.2016 11:03

Mārupes tenisa klubu pārstāvji ieguvuši vairākas medaļas Latvijas jaunatnes čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mārupes tenisa klubu pārstāvji ieguvuši vairākas medaļas Latvijas jaunatnes čempionātā Latvijas Tenisa savienība

Pagājušajā nedēļā Lielupes tenisa centrā Jūrmalā notika Latvijas tenisa čempionāts jauniešiem, kurā četrās vecuma grupās sacentās 180 dalībnieki. Un visās starp medaļu ieguvējiem bija Mārupes novadā esošās "ACB"/VL tenisa skolas un Mārupes tenisa skolas audzēkņi.

Vecākajā U-18 grupā jauniešiem Latvijas čempiona titulu vienspēlēs izcīnīja Mārupes tenisa skolas pārstāvis Teodors Pukše, kurš finālā ar 6:4, 6:2 pārspēja savu komandas biedru Andri Gaudiņu, liecina Latvijas Tenisa savienības informācija. Šajā pašā grupā jaunietēm trešo vietu ieguva Anna Jakovļeva no "ACB"/VL tenisa skolas, kura pusfinālā ar 1:6, 5:7 piekāpās nākamajai čempionei Rebekai Mertenai, bet spēlē par trešo vietu uzvarēja citu šīs pašas skolas pārstāvi Elīzu Buku 2:6, 6:2, 6:4.


"ACB"/VL tenisa skolas pārstāvji ieguva vēl vairākas godalgas. U-14 grupā zēniem pirmo vietu izcīnīja Edvards Liepiņš, kurš finālā ar 2:6, 6:3, 6:3 pārspēja liepājnieku Valēriju Vorobjovu, bet meitenēm Latvijas vicečempiones titulu ieguva Terēze Vēvere. Savukārt jaunākajā U-12 grupā, kā arī U-16 grupā bronzas medaļas ieguva attiecīgi Amēlija Šūpulniece un Stefānija Poļiščuka.

Visās vecuma grupās tika noskaidroti arī čempioni dubultspēlēs, un uzvarētāju vidū bija Amēlija Šūpulniece kopā ar Evelīnu Ķīvīti un Stefānija Poļiščuka pārī ar Patrīciju Špaku.

Iepriekš:

Starp Latvijas tenisa čempionāta laureātiem arī Pierīgas novadu pārstāvji