16.08.2016 12:33

FOTO: Olaines futbolistes sper vēl vienu soli pretī medaļām

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
FOTO: Olaines futbolistes sper vēl vienu soli pretī medaļām Latvijas Futbola federācija

Astoto uzvaru Latvijas sieviešu pirmās līgas šīs sezonas turnīra 12 spēlēs izcīnījušas Apvienotās futbola akadēmijas (AFA) "Olaine" futbolistes. Turnīra tabulā viņas atrodas trešajā pozīcijā ar labām izredzēm izcīnīt kādu no medaļām.

Pēdējā mačā olainietes savā laukumā uzņēma Rēzeknes bērnu un jaunatnes sporta skolas/sporta kluba "Progress" komandu, kas tabulā atrodas turpat blakus – sāncenses pirms šī mača šķīra tikai divi punkti.

Olaines klubā informēja, ka teritoriāls pārsvars piederēja mājiniecēm, bija arī gana daudz vārtu gūšanas momentu, taču bumbu vārtos nekādi nelidoja. Rezultātu AFA "Olaine" futbolistēm beidzot izdevās atklāt 39. minūtē, kad precīzi sita Lea Krasnova. Tiesa, pirmā puslaika pašās beigās rēzeknietēm izdevās panākt izlīdzinājumu.

Arī pēc pārtraukuma olainietes turpināja dominēt spēlē, un 75. minūtē pēc skaisti izspēlētas kombinācijas Emīlija Borovska guva uzvaras vārtus – 2:1.


Kad līdz pirmās līgas turnīra beigām komandām atlicis aizvadīt pa 3–4 spēlēm, pārliecinoša līdere ir Rīgas Futbola skolas vienība – 39 punkti. Otrajā vietā ir BFC "Daugavpils" futbolistes (28 punkti), bet AFA "Olaine" ar 24 punktiem ir trešajā pozīcijā un tuvākās sekotājas Rēzeknes futbolistes apsteidz par pieciem punktiem.

Jau šosestdien, 20. augustā, plkst. 14 Olaines stadionā Olaines futbolistes tiksies ar Rēzeknes novada sporta skolas komandu.