15.08.2016 10:07

Starp Latvijas tenisa čempionāta laureātiem arī Pierīgas novadu pārstāvji

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Starp Latvijas tenisa čempionāta laureātiem arī Pierīgas novadu pārstāvji Latvijas Tenisa savienība

Pagājušajā nedēļā Lielupes tenisa centrā tika sadalītas šāgada Latvijas tenisa čempionāta medaļas vienspēlēs un dubultspēlēs. Teju visos turnīros starp godalgu ieguvējiem bija arī Pierīgas novadu tenisisti, kuru kontā arī vairāki čempionu tituli.

Dāmu konkurencē pērn izcīnīto Latvijas čempiones titulu nosargāja Lielupes tenisa centra komandas pārstāve Daniela Vismane no Babītes novada. Ceļā uz finālu viņa nezaudēja nevienā setā un izšķirošajā mačā pārliecinoši ar 6:3, 6:2 pieveica Rebeku Mertenu no Liepājas.

Vīru vienspēļu turnīrā par sudraba medaļas īpašnieku kļuva Ādažu tenisa centra pārstāvis Arturs Kuļibaba. Viņš guva četras uzvaras un vienīgo zaudējumu piedzīvoja finālā pret Jāni Podžu (2:6, 0:6). Toties dubultspēlēs pārī ar Miku Losbergu viņš izcīnīja čempiona titulu, mačā par pirmo vietu ar 7:5, 6:3 uzvarot Arkādiju Slobodkinu un Uldi Gaismiņu no Mārupes tenisa skolas. Trešajā vietā vēl viens Ādažu tenisa centra sportists Mārtiņš Rocēns kopā ar liepājnieku Tomu Sutri.

Jauktajās dubultspēlēs par Latvijas čempioniem kļuva "Rīgas satiksmes" tenisa kluba pārstāve Greta Veinberga no Babītes pārī ar Uldi Gaismiņu. Viņiem finālā uzvara pār Kamillu Bartoni un Mārtiņu Rocēnu 6:3, 7:5.

Svētdien Lielupē sākās un visu šo nedēļu turpināsies Latvijas tenisa čempionāts jauniešiem, kurā četrās vecuma grupās (U-12, U-14, U-16 un U-18) vienspēlēs un dubultspēlēs sacentīsies 180 jaunie tenisisti.