12.08.2016 11:58

Upesciema futbolisti turpina sarūgtināt citas Pierīgas komandas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Upesciema futbolisti turpina sarūgtināt citas Pierīgas komandas Rīgas Futbola federācija

Pēc neveiksmīgā sezonas sākuma uzvaras piecās pēdējās Latvijas otrās līgas jeb Rīgas čempionāta spēlēs izcīnījuši Garkalnes novada sporta kluba "Upesciems" futbolisti. Turklāt pēdējos trijos mačos viņi pārliecinoši apspēlējuši komandas no Babītes, Olaines un Salaspils.

Šonedēļ SK "Upesciems" futbolisti svinēja divas uzvaras. Pirmdien viņi ar 5:0 sagrāva vienus no turnīra pastarīšiem Olaines komandu. Vārtus guva Ivars Vīnbergs, Gatis Zankovskis, Nauris Baranovskis, Andžejs Pokšāns un Jānis Avots.

Savukārt ceturtdien viņi savās mājās ar 3:0 apspēlēja Salaspils futbola skolu, kas visu otro puslaiku aizvadīja skaitliskā mazākumā un piedzīvoja ceturto zaudējumu pēdējās piecās cīņās. Divreiz precīzs bija Nauris Baranovskis, bet trešos vārtus mača izskaņā iesita Andis Saukums.


Jau ziņojām, ka pirms tam SK "Upesciems" ar 4:1 pieveica sporta kluba "Babīte" otro komandu, kas savukārt šīs nedēļas spēlē ar 5:1 pārliecinoši pieveica "Monarhs/Flaminko" vienību, turklāt visus piecus vārtus guva mača pēdējā pusstundā. Ar hettriku atzīmējās Aleksejs Rosoha, divreiz triju minūšu laikā bumbu vārtos raidīja Ņikita Žarovs.



Triju zaudējumu sēriju ceturtdien izdevās pārtraukt Olaines futbolistiem, kuri divu pastarīšu divcīņā ar 3:2 pārspēja "Optibet Traktors" komandu.

Kad līdz Rīgas čempionāta beigām klubiem atlicis aizvadīt pa 5–6 spēlēm, turnīra tabulā pārliecinoši līderi ir "Rīnūži/Beitar" komanda (47 punkti). No Pierīgas vienībām visaugstāk ir SK "Babīte"-2 – 29 punkti un ceturtā vieta. Salaspils FS, kas vēl nesen bija labāko trijniekā, noslīdējusi uz sesto pozīciju (28 p.), SK "Upesciems" pakāpies uz desmito vietu (19 p.), bet Olaine saglabā priekšpēdējo 12. pozīciju (15 p.).